Ti mikor döntitek el, hogy mit fog reggelizni, ebédelni, uzsonnázni, vacsorázni a babátok – gyereketek?
Mindig az adott napon improvizáltok (tegyük fel reggel amikor bemész a konyhába, akkor találod ki mi lgyen a reggeli, és ebéd után még nem feltétlenül tudod mi lesz az uzsonna), vagy pedig előző napon (vagy akár több nappal előtte) már pontosan tudod mi lesz a "menű"?
Köszönöm a válaszokat!
Akkor döntöm el, mikor boltba megyek. Kb 2-3 féle ételből választhat (ha nem főtt étel van). Pl reggel van gabonapehely, kalács vagy kenyér valamivel megkenve. Úgy vásárolok, hogy kétféle lehetőség azért mindig legyen.
Tehát pontosan nem tudom, mit fog választani, csak fenntartok egy egészséges mértékű, folyton változó kínálatot.
5-nek: Gondolom itt a kisgyermek-táplálásról lett volna szó...
Nekem többnyire tele a fagyasztóm, és mikor még picik ('babák') voltak, akkor is mindig volt ötletem, ill. amit mi ettünk, annak egy részét kicsit másképp készítettem el (kevésbé fűszeresen, és amit még nem ehetett, az nem tettem bele.)
Pl. sült hal volt - a baba kapott párolva (nem a zsírban, olajban kisütve), mondjuk brokkolival, rizzsel turmixolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!