Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek mikor indul be a...

Szerintetek mikor indul be a szülés?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

39+2 hetes kismama vagyok. A 34.héttől nyitva van mind a 3 méhszájam. Az előző héten a nőgyógyász azt mondta méhszájvizsgálatkor, hogy érzi a fejét és csoda, hogy nem született még meg. Az NST nem mutat fájásokat. Jósló fájásokat nem éreztem még. Annyi az egyetlen dolog amit érzek, hogy a feje amikor mozog, feszül a mégszájam. Azt mondták a kórházban, hogy ha a 40.héten sem mutat semmit az NST akkor pár nap haladék után befektetnek, amit én nem szeretnék.

Szerintetek megszülhetek a héten?

2022. dec. 14. 09:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Majd írj, hogy mi újság veletek!
2022. dec. 15. 22:03
 12/15 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Voltam ma NST-n, amikor a baba mozog enyhe fájásokat mutatott ki. Méhszáj vizsgálaton azt mondta az orvos, hogy 1 ujjnyira vagyok nyitva.Az ultrahang alapján a lepény kissé öreg, de a magzatvíz mennyisége jó. Csütörtökön be kell feküdjek és oxtocint kötnek be.

(40+0)

2022. dec. 19. 16:11
 13/15 anonim ***** válasza:
Miért kell befeküdni?
2022. dec. 19. 20:21
 14/15 A kérdező kommentje:
Mert kezd a lepény elöregedni és figyelni akarják, hogy reagál az oxitocinra.
2022. dec. 20. 06:45
 15/15 anonim ***** válasza:
53%
Persze, hogy kezd elorogedni, hiszen a terhesseg vegen vagy, ez teljesen normalis, az oxitocinos terheles viszont nem az. En kernek masik korhazban dolgozo irvostol masodvelemenyt, ez elegge ugy hangzik, hogy beavatkozasokat fognak beinditani.
2022. dec. 20. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!