Az NST többször is rossz lett. Baj van?
Sziaaa!!biztos hogy aludt nekem is volt ilyen nyomták meg rázták hogy felébredjen..ami nekem persze nagyon kellemetlen volt.
Mivel doki látta az eredményt és a baba aktív volt meg az is szerintem nincs baj egyébként már beindították volnaa szülést vagy császárra visznek
Nyugi és megnezik nemsokára egyél előtte csokit :)
Mind a 2 gyerekem ilyen volt. Marmint h ha nst közeledett, "lehibernálódtak". Ehettem ihattam bármit, meg se mozdultak.
Hazamentem, utana meg bepótolták.
Semmi baj nem volt egyikőjükkel sem
Nekem az utolsó 2 NST volt ilyen. Mindkét alkalommal elküldtek sétálni. Az első alkalommal mondta az asszisztens, hogy máskor legalább másfél liter vizet igyak meg előtte. Ott a folyosón meg is ittam kb.20 perc alatt, úgy be voltam sz@rva.
A másik ilyen alkalommal sétálni küldtek ki, meg hogy egyek csokit.
Mondjuk a második ilyen NST napján este megszületett a fiam, szóval több ilyen nem volt szerencsére.
Szia
Nekem azt javasolták, hogy 1 órával a vizsgálat előtt egyek csokit ( nem voltam cukros)
Végül nekem 35-40 p-cel előtte vált be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!