Egy hétig állt a szekrényen egy Ivólé, amiből ittam többször is. Ma azzal vettem be a vitamint, Nem volt rossz íze. Lehet baj belőle ha romlott volt? Az van rá írva, fel bontás után 3napon belül kell elfogyasztani.
Figyelt kérdés
Mennyire kell ezt a 3 napot komolyan venni? Egy hét alatt lehetett baja?2022. okt. 18. 11:21
1/6 anonim válasza:
Mivel gyümölcsöt nem látott a leved ezért még az asztalon is 1-hónapig eláll nem hogy a hűtőben .
2/6 anonim válasza:
Felbontva volt a szekrényben?
Felbontás után szerintem hűtőben tárolva értik a 3 napot. De függ attól is, milyen hőmérsékletű volt a szoba.
De egyébként nem lesz bajod tőle szerintem, csak máskor figyelj jobban oda.
3/6 A kérdező kommentje:
Felbontottam, igen. És nem hűtőben tároltam
2022. okt. 18. 11:29
4/6 anonim válasza:
Semmi bajod nincs, de az UHT tejek is bírják 4 napig szobahőn a strapát. Ezt kollis időszakomból tudom.
5/6 anonim válasza:
Velem ugyanez volt csak nyáron és nem tettem hűtőbe a 100%-os gyümölcslevet. Meg is voltam ijedve nagyon, a nőgyógyász mondta, hogyha hasmenés, hányás, gyomorfájdalom nincs, ne izguljak, nem lesz baj.
6/6 anonim válasza:
Én az ágy mellett tárolom a gyümölcslevet, néha több mint 3 nap után iszom meg. Az elmúlt hónapokban egyszer sem volt bajom tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!