Vagytok itt kismamák a 8.hétben? Hogy vagytok, mit éreztek?
Figyelt kérdés
Én 7+3 hetes vagyok pontosan. Hány évesek vagytok, hányadik baba?2022. dec. 11. 17:07
1/5 anonim 

válasza:

36 éves vagyok
3-4. Baba
Azon kívül, hogy aggódok, türelmetlen vagyok..tehát mentálisan kicsit túlterhelt..
Terhesség szempontjából fizikailag nagyon jól, amúgy ez a terhesség alatt 3. alkalommal náthás, fájó torokkal😩
2/5 anonim 

válasza:

Én 24 éves vagyok és első baba. Kereken 9 hetes vagyok.😊
Hányingerem van, de nem hánytam eddig csak öklendezek..😫
3/5 anonim 

válasza:

Én ma vagyok 7+3 hetes, 24 vagyok és első baba☺️
Derekam fáj, néha enyhén görcsölök, émelygek, öklendezek, hányás szerencsére nincsen. Melleim fájnak néha, de érdekes, hogy egyik tünet se folyamatos hol van hol nincs. 😅
4/5 A kérdező kommentje:
Hasonló cipőben járok utolsó. Ez kicsit aggaszt is. Nehezen fogom kibírni a januári vizsgálatig.
2022. dec. 13. 20:07
5/5 anonim 

válasza:

3-as vagyok, én pénteken megyek, magánorvos hálisten 2 hetente szeret látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!