Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Többedik terhességed mikor...

Többedik terhességed mikor kezdett el látszódni? És mennyi idő telt el a két terhesség között?

Figyelt kérdés
Azt mondják, hogy a többedik terhesség előbb kezd látszani. Nekem az első 20 hét körül kezdett látszani
2022. dec. 8. 07:36
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A második gyerekemmel 16 hetesen már egyértelműen terhes hasam volt. 8 év van a két gyerek között.
2022. dec. 8. 07:40
 2/10 anonim ***** válasza:
Az első ruha nélkül olyan 21 hetesen, kb 24 hetesen már azért látszódott a ruhában, a 2. Is hasonlóképpen, a 3. Már látszódott ruha nélkül 19 hetesen,ruhában olyan a 22-23. Hetesen. A terhességek között 5 és 6 év van. Amúgy nekem nincs nagy hasam, oké most 3.szorra kicsit nagyobb mint eddig,de pl tegnap voltam vérvételen és a 24 hetes kismamának éppen csak alig volt kisebb pocakja mint nekem 37 hetesen.
2022. dec. 8. 07:43
 3/10 anonim ***** válasza:
Az elsővel nagyon nagy pocakom lett a végére, valamivel a 18. heti uh előtt volt osztálytalálkozónk, akkor már gratuláltak a babához, simán látszott ruhában. Most a 9. hétnél tartok, van egy kis pocim, de szerintem még csak puffadok. 😅
2022. dec. 8. 08:06
 4/10 anonim ***** válasza:
Az elsővel 20 hét után valamikor, most a másodikkal már 16 hetesen volt egy kis pocakom. Majdnem 9 év lesz köztük.
2022. dec. 8. 08:41
 5/10 anonim ***** válasza:

2.5 év van köztük

Az első olyan 20hetesen kezdett el látszani, a második caak úgy 22 hetesen kb. Ő késöbb.

2022. dec. 8. 08:49
 6/10 anonim ***** válasza:
8 ev van a gyerekeim között,a masodik babanal 16.héten már latszodott a pocak...az elsonel mar nem emlekszem mikor kezdett latszodani
2022. dec. 8. 09:03
 7/10 anonim ***** válasza:

Elsőnél annyira nem.volt vészes most a második babánál 16.héttől megugrott.

13 hónap van a 2 terhességem között,a kisfiam nem lesz 2 éves még mire jön a baba

2022. dec. 8. 09:05
 8/10 anonim ***** válasza:
Terhesség nélkül is folyton kérdezgetik, hogy terhes vagyok-e (még a védőnő és orvosok is 😒), úgyhogy nem tudom mikor látszódtak, de arra emlékszem, hogy mikor a 12. heti uh-ra vártam a 2. babával akkor azt hitte ott pár várakozó, hogy a 20. hetire mentem
2022. dec. 8. 09:52
 9/10 anonim ***** válasza:

Az első az nekem 16-17 hetesen teljesen egyértelmű volt.

Most fotókon nézve plusz másnak inkább 21. Hét volt az amikor látszott.

2. Baba

16. Héten idegen/ távoli ismerős rákérdezett, de csak csevegően.

Tehát anynira egyértelmű volt, hogy a kérdés költői volt…

7 hetesen lapos kockás hasam volt.. 11 hetesen hatalmas puklim.

1,5 év van köztük.

Most a “kockák” vagyis inkább csak a tónusa szemből látszik, oldaról viszont nem lapos ( az volt)

Csak 7+2 terhes vagyok..

3 cm-rel vastagabb lett a derekam is…

Tehát én magam látom a változást.

Másnak remélem legalább a 14. Hétig nem

lesz 🙈

3,5 év lesz a kicsik közt

2022. dec. 8. 10:53
 10/10 anonim ***** válasza:
Elsőnél 20.-22 héten kezdett el látszódni . 11 évvel később estem ismét teherbe. Most vele már a 16.héten egyértelműen látható terhes pocakom volt.
2022. dec. 8. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!