Pozitív lett a dówn-kór teszt eredménye és most mennem kell magzatvíz mintavételre, volt már pozitív valakinek és utána mégis azt mondták, hogy hála istennek nincs semmi baj? Csak kedden fogadnak és nagyon kétségbe vagyok esve?!
Szia!
Nekem semmiféle tesztem nincs még,csak egy 12 hetes UH eredményem,ahol a nyaki redő 3,7 mm lett.Én is nagyon parázok,és holnap megyek a chorionbiopsziára debrecenbe.Te hova mész amniora?
szia
nekem ultrahangon,a 17.héten derült ki,hogy vesetágulata és szívfejlődési problémái vannak a kislányunknak.Elmentünk a SOte 1-re,genetikai tanácsadásra(kérd meg a nődokidat,hogy adjon beutalót) és ott csináltak ultrahangokat,szívultrahangot a babának és múlt hét szerdán levették a magzatvízmintát is.MOst az eredményre várunk,gondolhatod,mit élünk át. Teljesen ingyen csinálnak mindent,pedig 25éves vagyok.Azt mondták,hogy a tb mindent támogat.járj utána,másra is költheted azt a 30-40ezer forintot.
Az amniocentézis 99,9%-an megállapítja,hogy beteg-e a magzat,vagy sem...ez nem szűrés, nem becslés, hanem diagnózis..az orvosom azt mondta,hogy ennek szabad hinni, a többi alternatív vizsgálatban nem. Remélem,hogy a teszt téves volt, és ez mintavétel jó eredményeket fog mutatni!.nekem is volt ilyen vizsgálatom,annak ellenére,hogy minden más vizsgálatom negatív lett. korom miatt kellett,35.
Ne aggódj! Maga a vizsgálat két perces, sokat kell utána pihenni, de megéri!
5 hete volt magzatvízvételem.,pozitív Down kór miatt.Ne aggódj,a beavatkozás nem fáj és fizetni sem kell érte semmit.Nekem nagyon rossz lett az AFP-m és ezért mentem el,de szerencsére teljesen egészséges a kisfiam :)
24hkm
12:17-es válaszoló, a szívemből szóltál, látom, neked is eleged van az amnióval kapcsolatos ijesztgetésből. :-)
Nálam sem volt semmilyen rossz eredmény, de a korom miatt (36) én is megcsináltattam, és nem szórakoztam semmilyen kombinált meg ilyen-olyan vizsgálattal, hiszen azok csak becséslek!
Amúgy 35 év fölött a TB finanszírozza minden kérdés nélkül, előtte viszont abban az esetben fizetik, hagy beutalnak valamilyen rossz eredmény miatt!
Ne félj a vizsgálattól, hidd el megnyugszol utána!
Szívből remélem hogy nincs semmi baja a babádnak!
Azt szeretném kérdezni,a tapasztaltabb kismamáktól, hogy 21 éves vagyok be van gyullaldva a lábujjam a körömágyam jöv héten megyek dokihoz most 11 hetes vagyok, hogy lehet bármi következménye? illetve ilyen fiatalon aggódnom kell hogy mennyire egészséges a baba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!