Csak engem nem zavar, hogy striás lett a hasam?
Mármint oké, hogy már nincs feszes tini has, de engem nem zavarnak a csíkok.
Ha valakinek mesélem, hogy vannak, sajnálva néz rám.
Tényleg annyira ciki lenne?
Engem se érdekel :)tudom miért vagy kiért történt elhalványodik és kész :)
Nem kirakatba készülök :)
Nekem már tinikoromban tiszta stria lett a hasam, mert elhízott voltam, sok helyen vannak csíkjaim. Azok már elhalványodtak, a terhességem alatt (29. hetet töltöm) még nem jöttek ki, de elég kicsi még a hasam a terhességi koromhoz képest (meg sosem volt feszes).
Rajtam már úgymond nem tud ilyen téren mit elcseszni a terhesség. 😄 Már adott.
Viszont az első "terhességi csíkomat" IVF beültetés utáni második nap szereztem, amikor elájultam, és szétvertem az asztalban a homlokom. Lett egy szép 6 centis hegem, varratokkal. Ráadásul kb. 3-4 hónapig nem sokat javult, már meg is ijedtem, hogy Frankeinstein szörnye maradok. Most már halványabb. Ez jobban zavart, mert eléggé látható helyen van.
Engem se zavarnak a striák a hasadon, és szerintem további kb. 8 milliárd embert se :-)
A viccet félretéve, a sajátjaim se zavarnak. Igaz, csak picik, létezik rondább stria is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!