Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma szólt egy ismerősöm, hogy...

Ma szólt egy ismerősöm, hogy állítólag ha viszek kazettát, felveszi a nőgyógyász rá az ultrahangot? Tényleg?

Figyelt kérdés
15+2 hetes vagyok, és magándokihoz járok, havonta egyszer, de még nem említette, hogy van ilyen lehetőség. Szerintetek ha megyek holnap UH-ra és megkérem, tényleg felveszi? Én azt hittem, hogy csak a 4d-st írják cd-re...
2010. szept. 30. 17:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez attól függ, hogy a te nőgyógyászodnak milyen ketyeréje van. Az enyémnek pl nincs nyomtató az UH gépére kötve, még képet se tud nyomtatzni, nemhogy videót vegyen fel.
2010. szept. 30. 17:50
 2/11 A kérdező kommentje:
Képet szokott nyomtatni nekem. Mármint eddig kétszer voltam, de mindkétszer kaptam...
2010. szept. 30. 17:52
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Van ahol elég egy pendrive vagy cd, régebbi gépekhez VHS kazetta. Tényleg attól függ, hogy mennyire korszerű a gép.
2010. szept. 30. 17:53
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én is hallottam róla. Sőt állítólag elmenti az összes vizsgálatot és a végén az egészet ki tudja írni. A kérdés csak az, hogy mennyiért.....
2010. szept. 30. 17:54
 5/11 A kérdező kommentje:
na hát passz. Legelőször, amikor az sztk-ban voltam, szerintem ott valami világháborús gép volt még. De a dokié szerintem elég kóser... na mindegy, akárhogy is, holnap megpróbálom, viszek mind a hármat, aztán majd írok Nektek, mi volt! :) 15 heteske
2010. szept. 30. 17:56
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Erre én is kíváncsi lennék, légyszi írd meg, hogy mi volt :) Köszi
2010. szept. 30. 18:15
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
a Bajcsy kórházban fel lehet vettetni a vizsgálatot. +os DVD-t kell vinni és a pénztárban be kell fizetni 2000Ft-ot. 1 hete voltam UH-n és sajnos a gép rossz volt így most nem működött ez a felvétel dolog. Ha megy valaki érdemes előtte felhívni és megkérdezni őket.
2010. szept. 30. 19:14
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Magándokihoz járok, és minden alkalommal megírta dvd-re az ultrahangot. Nem került plusz pénzbe.
2010. szept. 30. 20:08
 9/11 A kérdező kommentje:

Á, nem bírtam ki máig! Telefonáltam tegnap este a rendelőbe, és a bejelentős nénike visszahívott egy óra múlva, hogy sajnos nem tudnak felvételt készíteni. Reégen tudtak, most már sajnos nem. Segítőkész volt szegényke, és nem győzött elnézést kérni... :) De hát ez van.

Azért kérdezzétek meg Ti is, hátha Ti szerencsével jártok :). Án úgy vettem észre, hogy itt ettől a nénikétől még senki sem kérdezte meg :D.

2010. okt. 1. 15:03
 10/11 anonim ***** válasza:
Én magán orvoshoz járok, alkalmanként 10 000 ft.-ért, de kérés nélkül ad mindig fotót és már most szólt, hogy a 12. héttől vigyek magammal cd-t, vagy valami adathordozót, mert fel fog rá venni nekem minden UH-t. Most várom a 4. babámat, de az előző 3-al más orvoshoz jártam, ugyan ennyi pénzért és egy fotót sem volt képes adni, hogy a nagy tesónak haza vigyem. Na erre azért már berágtam.
2010. okt. 1. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!