Hány hetes korotokig tornáztatok?
Figyelt kérdés
2022. dec. 4. 17:01
1/7 anonim 

válasza:

Első babával végig. A másodikkal a méhlepény sokáig a méhszájat fedte, ezért nem tornázhattam. Utána volt egy rövid időszak, amikor tornázhattam, de a 30. hét óta annyira fáj a derekam és a szemérem csontom, hogy még a napi mozgás után is alig bírok megmaradni. Bele is pusztulnék, ha tornázni kellene még emellett.
2/7 anonim 

válasza:

39+2nél járok még a hét elején is tornáztam. Sok olyan kis átmozgató 10-30 perces jóga, torna videó van, ami nem túl megerőltető. Mivel amúgy meg nem mozgok semmit csak ülök a kanapén ennyi kell.
3/7 anonim 

válasza:

Elsővel végig, szülés előtti nap még tornáztam. Masodikkal örülök, ha lerakhatom a seggem a kanapéra a kétévesem mellett,nem hogy még tornázzak is.
4/7 anonim 

válasza:

Annyira végig, hogy a betöltött 40. héten is volt órám és meg is beszéltük a következőt is, hátha túlhordom.
6/7 anonim 

válasza:

Az elsővel én is szinte végig,kb. a 38. hétig (41. héten szültem).
Most vagyunk a 37. héten a második babával,vele valahogy nem esett/esik jól.Kb. a 20. hétig tartott az émelygős,fáradt időszak,utána meg amint belekezdtem,kellemetlenül éreztem magam.Így ezt most elengedtem.Nyújtani szoktam kicsit azért.Meg a 2,5 évesem kellőképp lefáraszt.
7/7 anonim 

válasza:

Végig tornaztam YouTube-rol kismama tornákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!