Jövőhéten megyünk 12 hetes genetikai ultrahangra debrecenbe Kovácsné Rácz Hajnalkához. Egyik ismerősöm említette hogy ő meg tudja mondani biztosra a baba nemét. Aki járt már nála és megmondta annak tényleg bejött a tippelés ?
Ez csak abban az esetben igaz ha a magzat úgy fekszik.
Lehet bárki bármennyire jó de ha zárt lábbal van a magzat akkor nem lehet megmondani.
Nincs igazatok, ne haragudjatok. 12 hetesen még nincs leszállva a here, bárhogy áll a gyerek lába, ott nem lehet azt nézni, látnak-e fütyit vagy zacsit.
Ilyenkor még egyfajta szervnyúlvány van mindkét nemnél, és ennek a gerincvonalhoz történő állása alapján mondják meg a nemet. A fiúknak felfele áll, a lányoknak lefele.
Általában. És pont ezért csak tipp, mert előfordul, hogy nem jól megállapítható a szög vagy hogy ennek ellenére, ha kicsi is az esélye, de más nemű. De ettől még uh alapján csak 70%-ban lehet megállapítani a nemet, tökmindegy, nyitva vagy zárva van-e a gyerek lába.
Az majd a 16. héttöl játszik, addigra leszállnak a herék és egyértelműbb, ott van-e vagy sem.
5
Nekem furamód megmondták, nem tippeltek..
A képen nekem is laikusnak egyértelmű
Nem is a here, hanem a hímvessző, a köldökzsinór is látszott másutt, így az sem zavarhatott be.
( fiú is lett)
7-es, csakhogy 12 hetesen még nincs komplett hímvessző sem, illetve a lányok nemi szervúlványa ks kilóg.
Ez az ún. nub theory, még a nagyon fejlett nyugaton is csak erre tudnak hagyatkozni 12 hetesen, aki mást mond, hazudik. Az, hogy te mit látsz egy ultrahangképen, az egy dolog.
Mellesleg, persze, nekem is megmondták fixen a város legjobb orvosai mi lesz, nem tippként kezelték. De közben a szomszédoknak ugyanők szintén biztosan lányt mondtak, mégis fiú lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!