Hirtelen nőhet?

Figyelt kérdés
Ma vagyok 17+4 napos. Úgy érzem a héten látványosan nőtt a pocakom de meglepődtem mert eddig nem tűnt ilyen nagynak. Lehetséges hogy egy hét alatt látványosan nő?
2022. dec. 2. 15:05
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lehetne?
2022. dec. 2. 15:19
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, innentől kezdve látványosan fog növekedni.
2022. dec. 2. 15:28
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Sziaa 16+6napos vagyok olyat ugrott a pocakom növekedése hogy 2 3 napja csak nezem hogy mivan?:)
2022. dec. 2. 17:10
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze! Mielőtt terhes lettem volna, azt gondoltam, hogy majd fokozatosan nől. Aztán amikor terhes lettem, kb a 16.héttől azt vettem észre, hogy nem fokozatosan nől, hanem egyszer "ugrik" egy nagyobbat. Most ez lehet hülyén hangzik, de szerintem érted. Barátnőmet kérdeztem, aki nem rég szült, hogy neki hogy volt és ő is ugyanezt mondta😊
2022. dec. 2. 17:27
 5/9 A kérdező kommentje:
Akkor valószínűleg tényleg ez történt velem is. Én is így érzem mintha ugrott volna egyet pár nap alatt. 😯☺️ Köszi a válaszokat
2022. dec. 2. 18:29
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Fu en most vagyok 21 hetes, de ahogy nezem vissza a kepeket, amiket hetente csinaltam, abbol latom, hogy kb a 19. hetig nem is nagyon volt hasam. Aztan a 19-21 kozott tortent valami, es azon kaptam magam, hogy mar tenyleg terhesnek nezek ki :D
2022. dec. 2. 18:33
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

S neked, nektek nem járt fájdalommal a hirtelen ugrás?

Nekem kétszer volt ilyen hirtelen ugrás egyszer a korai szakaszban, a 14-15 hét környékén, egyszer pedig a 20-22 hét körül.

Mindkétszer annyira húzódott oldalt, meg alul a hasam, hogy éjszaka is megébredtem amikor fordultam.

Aztán amikor elmúlt a fájdalom, kb 2-3 nap múlva, ott volt egy picit nagyobb pocak a látóteremben :D

Egy ideje meg csak növöget sunyin és én csak csodálkozom, hogy mikor történt az újabb ugrás a növésben :)

2022. dec. 2. 22:51
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Simán lehet.Nekem az első terhességemnél látványos volt,mikor hirtelen nőtt egyet a hasam,most a másodiknál annyira nem vettem ezt észre (36. hétben vagyok).
2022. dec. 2. 23:13
 9/9 A kérdező kommentje:
De igen fájdogal nekem is. Kibírható nem kifejezett fájdalom de valami igen alul főként meg néha oldalt. Nekem ez az első terhességem így minden új és mindenért izgulok is ha valami újat tapasztalok. :)
2022. dec. 3. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!