11+6 hetesen voltam az első nagy genetikai ultrahangon. Ezek a méretek jók ? Crl: 59mm Bpd: 19mm. Fl: 8mm
Én amúgy tényleg nem értem. Nekem a genetika kb 20-25 perc volt amit a doki végigmagyarázott, ha kérdeztem válaszolt.
Ti ezt csöndben ültétek végig majd kaptál egy papírt amiről neked kéne megállapítani hogy rendben van e a magzat?
Nekem se mondanak semmit..ebbe a kórházba k.ssolnak mindenről..és azt se szeretik ha te kérdezel..annyit mondanak a vegŕn nem.találtam semmi eltérőt..ez a jobbik eset vagy fordíthatod a latin szavakat a googleba..
Pontosan nem tudom a méreteket de ha baj lenne ott mondták volna az tuti.
2-es, en hulye voltam es az elso genetikaira allamiba mentem. 2 perc alatt lezavart az orvos es kirakott. Szoval nemhogy kerdezni nem volt eselyem, a gyereket is epphogy lattam, mar “lokott le” az agyrol, hogy akkor viszlat. Es nagyon bunko is volt.
Azota mondanom se kell, be se tettem a labam tobbet oda, maganhoz jarok.
Köszönöm a válaszokat.
2 perces ultrahang volt és már küldött is ki kezembe a pappírral.
2, Az elsőn magánba mentem genetikaira 40 percet voltam, mindent szépen elmagyarázott.
Úgy döntöttem, hogy a másodikért nem fizetek. Én naiv azt hittem, hogy majd ott is minimum 15-20 percet leszek, ha nem is 40-et.
Ennyi erővel jobb lett volna fizetni. A babából kb semmit nem láttunk. A doki pedig semmit nem mondott. Borzalmas volt.
A szomorú az, hogy hiába járok magán terhes gondozásra, mert szülni kénytelen leszek kórházi úton. Remélem szerencsénk lesz.
Egyébként neten megtudod nézni, vannak átlag adatok, hogy mi számít jónak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!