5 hetes terhességnél, a szikhólyag felett egy pici vérömleny? Hasonló tapasztalatok?
Figyelt kérdés
5 hetes terhes vagyok, szívhang még nincs. Dokim szerint minden rendben van és a barnás folyásom a szikhólyag felett lévő picike vérömlenyből jöhetett. Azt mondta, hogy az idővel felszívódik vagy beépül, de a terhességet magát nem befolyásolja sehogyan. Volt valakinél ilyesmi? Mi történt a vérömlennyel és mikor?2010. szept. 30. 13:21
1/2 anonim válasza:
Hematomának hívják, nagyon gyakori, a nagy alhasi vérbőség miatt (ami a terhesség velejárója) elpattannak a hajszálerek, ez okozza. Rutascorbin, magnézium, pihenés, nehogy több ér elpattanjon. Az esetek nagy részében semmiféle hatással nincsen az embrióra, nagyon ritkán akadályozza a fejlődését, de ez akkor fordul elő ha sok-sok kis vérömleny van a méhen belül.
Nekem 2 hét alatt teljesen felszívódott.
2/2 anonim válasza:
szia!
nekem is van, jövő héten derül ki, hogy felszívódott-e, gyógyszert szedek.
nekem azt mondta az orvos, hogy fel szokott szívódni, de veszélyes lehet, mert a vérzés el is sodorhatja a babát, ha nem elég erős még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!