A 21-triszómia kockázata 1:208-hoz meg 1:270-hez. Mit jelenthet ez?
Meg csinálnátok az amniocentézis vizsgálatot?
Nekem már nem túl késö megcsinálni, 20 hetes terhes vagyok.
Szia!Nekem 1:93-hoz volt és én megcsináltattam pedig már a 19.hetet is betöltöttem akkor.Teljesen jó lett az eredményem,a kisfiam egészséges.
A Te eredményed azt jelenti,hogy ilyen eredménnyel 270 gyerekből egy születik Down-szindrómával.
Szerintem nem annyira rossz az eredményed!Látod az enyém is jó lett,pedig még egyszer akkora volt a kockázat mint nálad.
Nem bántam meg,hogy megcsináltattam,mert így 4 hétig izgultam a 4-5 hónap helyett.
Nem csináltam meg kétszer, hanem egyszer, ezt irja a paipiron:
A mért szérum alkotók koncentrációinak együttes eloszlása alapján a 21-triszómia számitott kockázata 1/208
Az anya életkorának figyelembe vételével a 21-triszómia számitott kockázata 1/270 NEGATIV
És van még egy nagy próbléma,Nagyváradi vagyok és magyarországon szeretem volna meg csinálni a magzatviz vizsgálatot de már nem igen fogják megcsinálni mert már nagyon elöre haladot a terheségem.
Hát nem túl fényesen ál a helyzetem, sirok is már vagy 2 napja és nem tudok csak mindig erre gondolni...:((((((
Kedves útolsó, köszi szépen a bisztatást.
A család azt mondja ne csináljam meg,mert mostmár nagyon kockázatos, mindenki azt mondja bisztos minden rendben van a babával.
El vagyunk keseredve a férjemmel....
Köszi szépen, a 13 heti uh. jó let,(nem 12 hétben voltam nem kaptam idöpontot )utána 19 hétben volt megint uh. meg vártuk a 16 hetesen le vett vér vizsgálatok eredményét ami elég rosz eredméyt adot, 20 hetesen voltunk 4D-én ot a doktornö meg nyugtatót hogy nincs semmi gond a babával , minden rendben van velle, és ne engedjem magam szurkálni a magzatviz vizsgálatal. Itt megnyugotam minden rendben.De a nögyógyász az aki mondta gondoljam jól át és ha akarom akkor csinályam meg a magzatviz vizsgálatot mert csak az mutat 100% eredméyt.
Ugyhogy ez az egész kis mesém , remélem minden rendben lesz, ha nem is csinálom meg a magzatviz vizsgálatot,és imátkozok meg bizok Istenben hogy egészséges lesz a kisbabám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!