Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki mikor osztotta meg az...

Ki mikor osztotta meg az ismerősökkel, távolabbi rokonokkal, hogy babát vár? Pl egy facebookon vagy instagrammon közzétett képen keresztül

Figyelt kérdés

2022. nov. 29. 07:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
82%

Sehol nem osztottuk meg sem a várandósságot sem a baba megérkezését. Anyukám erőszakos volt, neki engedtük mindenféle infó nélkül kitenni a lábait egy fotón, de 3-an vagyunk nővérek, bárkié lehet :)

Közben mindig nyomom a likeot a volt osztálytársak babáira úgy, hogy nekik vélhetően fogalmuk sincs, hogy nekem is van :D

2022. nov. 29. 09:24
 12/16 anonim ***** válasza:
73%

Mi most, Advent első vasárnapján "jelentettük" be, most vagyok a 28.héten.

Idén is készítettünk a férjemmel saját adventi koszorút, csak most picit más lett, a tálcán amin a gyertyás rönk áll, egy vonat van, ráragasztva a kisfiúnk neve, és kiraktuk a képet, hogy "Idén sem maradt el az adventi kézműveskedés"

Akinek tudnia kell, már réges régen tudja. De amúgy meg 32 fb ismerősöm van, mind közelebbi távolabbi rokon, barát. Szóval nagy titkot nem árultunk el :) Max 5 embernek volt újdonság a hír.

2022. nov. 29. 09:30
 13/16 anonim ***** válasza:
A születésekor megosztottam a helyi online hírlap gólyahír rovatát, amiben benne voltunk. Kommentár nélkül. Ennyi, mást a magánéletemről nem osztok meg ilyen helyeken.
2022. nov. 29. 12:13
 14/16 anonim ***** válasza:
78%

Első gyereknél kb 23 hetesen, karácsonyi képet raktunk fel a ferjemmel.

Most a másodikkal 30 hetes vagyok, de nem osztottuk meg Facebookon. Közeli ismerősök, rokonok tudják

2022. nov. 29. 13:35
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
A közelebbi családnak 8 hetes kor körül személyesen elmondtam. A tágabb család meg nem érdekel hogy tudja-e. Nem raktam ki sehova a hírt, igazából a leendő szülőkön meg max a nagyszülőkön kívül ez nem sok embert érdekel.
2022. nov. 29. 21:29
 16/16 anonim ***** válasza:
Facebookon és instán sem reklámoztam, hogy terhes vagyok, a családdal és közeli barátokkal személyesen tudattuk. Alapbòl nem osztok meg magamròl semmit ilyen oldalakon, és ha magambòl indulok ki, akkor pont lesz@rnám, hogy egy 620-ik ismerős babát vár.
2022. dec. 4. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!