Hogy találok instára ,,ismerősöket"?
Akikkel közösen követjük egymást, meg lájkolgatjuk egymás képeit.
Tetszik az insta, de kevés barátom van fent, a legtöbbjüknek nincs is instája, vagy inaktívak. Próbáltam random embereket bekövetni, de legtöbbjük vissza sem követ. Régen szereztem kb. 100 követőt, és most úgy néz ki a profilom, hogy nekem van 200 követőm, de én csak 100-at követek, lehet ez ijeszti el őket?
Hát, ahhoz, hogy valaki visszakövessen, olyan tartalmat kell "kínálnod", ami érdekes - egy üres profilt, vagy unalmas képeket feldobáló accountot te sem követnél szívesen, mert semmi értelme. Nem színesíti a feededet, nem dob fel érdekes dolgokat.
Ha van valami hobbyd, ami érdekes lehet mások számára és ami mentén szívesen dumálnál is akár, akkor rakj fel például ahhoz kapcsolódó képeket megfelelő hashtegekkel, hogy könnyebben feltűnj másoknak - és te is kezdj el ilyen témában utazókat követni, ők sokkal gyorsabban rezonálnak majd rád és visszakövetnek.
Rakj fel képeket dolgokról, amik érdekelnek és hajrá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!