Semmi terhes tünetem nincs ez jelezhet bajt?
Elvileg 5 hetes és pár napos vagyok, pozitív tesztnél voltak mensi szerű görcsök de azóta már megszűnt. Néha kicsit érzékenyek a mellbimbóim de ez is kezd elmúlni, egyre gyengül.
Mindenhol azt olvasom ez bajt jelent. Szerintetek van még esély, hogy minden rendben?
Jövő héten megyek uh-ra akkor derül ki, de sajnos izgulok, hogy mi lehet.
Szedek terhes vitamint és magnéziumot.
Hol olvasod, hogy bajt jelent?
Mert kb. minden cikkben és minden ilyen kérdésnél 10-ből 9-en azt írják le, hogy nem jelent bajt, nekik sem volt.
Hát azt olvastam, hogyha a tünetek csökkennek vagy elmúlnak, akkor az arra utal. És nálam csökkennek.
Plusz tudom, hogy később fogant, nem a ciklus közepén, ezért mikor csináltam xepil tesztet (az a sima kis olcsó csík) nem volt az a nagyon erős csík, amiről mindenki beszél hogy neki leugrott vagy erősebb volt, mint a control.
Nem
Lehet tbetmentes us egy terhesség
Tünetmentes is*
Nekem már a 3. Ilyen van
Utalhat arra is de ....
Ax x epil kb senkinek nem lesz erős mensi elaradásnál mivel egy 25 ös teszt .
Egy 10 es teszt általában ami akkor full erős!
Tünetek jönnek ,mennek erre ne alapozz.
Köszönöm szépen a válaszokat, megnyugtattatok.
Jövő héten uh de előtte 2 nappal kell csinálnom egy hcg tesztet orvos utasítására. Annak mennyi körül kellene nagyjából lennie? Elvileg akkor leszek 6 hetes és 4 napos (vérvételnél), de ugye kb 1 héttel később fogant.
Igaza van a 7-es válaszolónak. A tünetek ezután fognak jelentkezni.
Ezért hülyeség amikor írják, hogy "nemvárt előtt tünetek vannak, lehetek terhes? "
Nem, a rosszullét kb. 6.hét környékén jelentkezik.
Szóval nyugi, ne stresszelj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!