Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vékony testalkatú anyukák,...

Vékony testalkatú anyukák, azon belül is azok, akiknek szinte semmi popsijuk nincs, hogyan öltözködtetek várandósság alatt, hogy az valahogy előnyösen is nézzen ki?

Figyelt kérdés

2022. nov. 27. 23:56
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Igazából nincs bajom a kis popsimmal, csak ugye néha bezavar a társadalmi nyomás, hogy az a nő szinte nem is nő, akinek lapos a popsija, vagy az nem is nézhet ki jól. Viszont nem olyan vészes a dolog, el tudom fogadni, ha annyira zavarna, akkor valószínüleg rengeteget edzenék arra a területre. Az is sokat segít, hogy a férjem így is szeret, elfogad és minden nap elmondja, hogy gyönyörű és dögös vagyok. Viszont igyekszek azért számomra előnyösebb ruhákban járni és ha csak lehet, szeretnék így tenni majd nagy pocakkal is 😊
2022. nov. 29. 11:10
 12/13 anonim ***** válasza:

Sajnos, hogy a közösségi média teljesen lerombolja az egyén önbizalmát... Senki sem tökéletes, az csak ott létezik, instán, facebookon. Sokat gondolkoztam ezen a témán én is,én a másik oldal vagyok,akinek meg mindene is nagy. Egyikünk sincs könnyű helyzetben addig, amíg nem tudatosítja magában ezeket a lehúzó gondolatokat, mennyire károsak...

Én már nem is instázok, mert tudom, hogy minden amit látok csak a felszín, az amit mindenki a legjobbnak akar mutatni, és el akarja hitetni, hogy amit látunk az valóban Ő.

Nagyon káros, hiszen ezeknek az embereknek saját maguknak is önértékelési problémájuk van, amit lánc reakcióként adnak tovább és tovább...

Hozd ki magadból a maximumot és szeresd minden procikád, hiszen egyedi és megismételhetetlen minden részed!

2022. nov. 29. 11:18
 13/13 anonim ***** válasza:

Hány hetes vagy, kérdező?

Én mindig elég fiús alkat voltam, terhességem előtt főleg nagyon le voltam fogyva, de terhesen kicsit nőiesebb lett az alakom, sikerült combra és fenékre is hízni :)

Szóval a kérdésedre azt tudom mondani, hogy én mindenben jól éreztem magam, mások véleményére meg nem sokat adtam :)

2022. nov. 29. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!