Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Legyen vagy ne legyen testvér?

Legyen vagy ne legyen testvér?

Figyelt kérdés

Kisfiunk 4,5 éves.

Mostanában nagyon gondolkodunk azon, hogy mennyire szúrunk ki vele, ha nem lesz testvére :(

Sajnos nekünk nincs.

És elképzeltük, hogy majd egyedül kell mindennel szembenéznie pl szülei elvesztése stb.

Szerintetek nagyon nagyot veszít, ha nem lesz testvére?

2022. nov. 26. 18:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
33%

Bizzos lesz féltékenység dd ő a nagytesó büszkw lesz rá segít majd.Az en tesóm pont kb 6 éves volt és pelenkazott engem segített anUkámnak mi 3an vagyunk tesók és nagyom jó a kapcsolatunk egyáltalán nem szerettem.volna egyke gyereket.

Az érdeklődésük ugye teljesen más lenne.De mindenképpen jó egy tesó szerintem.

Meg egy baba mindig boldogság főleg ha nem zárkózik el egyik fél sem.ettől.

2022. nov. 26. 19:33
 12/14 anonim ***** válasza:
73%

Annyi ilyen kérdés van már.

Semennyire nem szúrtok ki vele. Nem kell egyedül szembenéznie semmivel, normális estben mire ti meghaltok, neki már saját családja lesz. De barátai minimum. Felnőttként amúgy sem szoktak szorosak lenni a testvéri viszonyok.

Én is egyke vagyok, soha nem hiányzott testvér. A lányom is egyke. Remélem sikerül úgy nevelnem, hogy ne legyen egy elviselhetetlen személyiség akinek a testvér lenne az egyetlen esélye hogy kapcsolódjon más emberekhez...

2022. nov. 26. 21:49
 13/14 anonim ***** válasza:
2023. febr. 21. 13:45
 14/14 A kérdező kommentje:

Közben spirál mellett terhes lettem.

A sors döntött helyettünk.

Most azon aggódunk, hogy jó helyen legyen és ki tudjam hordani.

2023. márc. 29. 06:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!