22 hetes várandós vagyok, csomószor zsibbadnak a lábfejeim, kézfejeim? Más is tapasztalt ilyet? Mitől lehet ? Simán csak terhesség velejárója?
Figyelt kérdés
2022. nov. 26. 10:33
1/9 anonim válasza:
Vizesedsz? Nekem bár eddig nem zsibbadt se a karom, se a lábam, de borzasztóan vizesedek. Az orvos azt mondta, hogy ettől tapasztalhatok zsibbadást is.
2/9 A kérdező kommentje:
Na igen, kicsit mintha dagadna a bokám, akkor lehet az lesz a háttérbe 🤔
2022. nov. 26. 10:52
3/9 anonim válasza:
Vizesedés, bár az még korai lenne. Illetve magnézium hiány.
4/9 A kérdező kommentje:
3#
Szedem a femibion terhes vitamint, folsavat és a magnéziumot is.
Plussz rendesen étkezem, gyümölcsöt zöldséget is eszek kb minden nap.
Iszok is eleget 🤷🏻♀️
2022. nov. 26. 13:29
5/9 anonim válasza:
Szia!mennyi magnéziumot szedsz?és melyiket?napközbe zsibbad vagy éjszaka?
6/9 A kérdező kommentje:
MagneB6
Mostmár pár napja 2 db reggel.
Amúgy össze vissza reggel mikor felkelek, ha ülök stb össze vissza egész nap ..:/
2022. nov. 26. 17:50
7/9 anonim válasza:
A magneb6 semmit sem ér, kifejezetten rossz a felszívódása és mellette kevés a tényleges magnézium tartalma. Kismamáknak és olyanoknak, akiknek valami miatt valóban fontos a megfelelő magnézium pótlás, azoknak egyáltalán nem ajánlják a hozzáértő orvosok. Magnosolv, Magnerot, Magnesium citrit, ezt a hármat szokták első körben ajánlani.
8/9 anonim válasza:
Hát én 16 hkm vagyok és reggel 2 este 2sztem.kevés a magnézium beviteled meg lehet egy rendszer kellene.
Nekem pl a magnosolv nem volt jó amit a 7es ajánl, mert ment a hasam tőle..az aquarel víz se pl.
Mindenki más de sztem már kevés a magnézium mindenképpen próbálj meg legalabb 3 at akkor és aztem reggel delben este 1-1-1
9/9 A kérdező kommentje:
Rendben!
2022. nov. 26. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!