Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetes terhesen érdemes...

Hány hetes terhesen érdemes emlékbe fényképet kérni az UH-ról amin már látszik is valami?

Figyelt kérdés
2008. jan. 3. 18:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Én azt olvastam,hogy a 26-30 hét között lehet a legjobb képeket,felvételeket csinálni 4D-s ultrahanggal.Én minden uh. vizsgálatnál (ahol lehetett) kértem fényképet,már a 8.héten is.Szóval amikor tudsz szerintem kérj képet az orvostól.Gratula a babához!
2008. jan. 3. 19:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én már az első 5 hetes 2 mmes babámról is kértem volna, de előre kell a csekket befizetni és erről így lemaradtam. De az biztos, hogy mindig élmény , ha eltszed, akármekkora is:-)4dre olyan 25 hét körül mennek sokan.
2008. jan. 3. 19:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van 11 hetes képem,amin már szépséges baba formája van.

Igaz,olyan mint egy ufo,de nekem ő a legszebb!:)

14 hetes kismami

2008. jan. 3. 19:33
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia! Én is kértem már a 8. héten elvégzett uh-n. De ahol már azért látszik (leghamarabb) szerintem az a 18-19. heti genetikai uh, no ott is kértem , és azon már igazi kis emebrke formája van.Most a 24. éten megyünk 4D-re, remélem most mégtöbbet láthatunk(főleg a férjem, hiszen ő a kórházi uh-kra nem jöhetett be soha)

Jó babavárást!

2008. jan. 4. 07:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Én ha tehetem, mindegyikről kérni fogok. Szerintem az egy emlék, mégha tényleg a 4D a legjobb, egyébként meg aki nem tudja hol a baba, kicsinek nem nagyon ismeri fel... :) Jó babavárást! 18 hetes kismama.
2008. jan. 4. 14:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a 20. héten voltam 4d-n és nagyon szépen látszott rajta a baba. Bár a doki szerint ebben az időben csak vékony hasfalú kismamáknál látványos a dolog.

A 3D nem annyira látványos, de azért érdemes képet kérni arról is, hiszeen nagy vonalakban azon is látszik a bébi.

2008. jan. 5. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!