Árthatok a 17 hetes magzatnak, ha elmennék a céges karácsonyi bulira? persze alkoholt nem innék, füstben bem ülnék
Off téma. Utolsó, nem betegség, de azért igencsak hasonló. A háziorvosom már nem tudja, hogy sajnáljon vagy nevessen rajtam, amikor megyek hozzá a tappénz javaslattal.
Az első 3 hónapban minden rendben volt, addig dolgoztam is.
A második trimesztertől naponta 5-ször hanytam ki még a víz gondolatát is, nemhogy az ételt. Na ez 2 hete elmúlt, de cserébe van más. Jön a harmadik trimeszter, és naponta 5-ször zarándokolok sietve a wc-re, mert ömlik belőlem a hasmenés, illetve éjszaka 3-4 alkalommal kelek ugyan ez okból kifolyólag.
Cukrom, vérképem rendben, papírforma szerint valóban nem vagyok beteg.
Sem az előző bajomra, sem a mostanira nem használ semmilyen praktika, orvosság.
22 21 vagyok. Persze, van aki rosszul van, nekem szerencsém volt, mer semmi bajom nem volt.
A kérdező gondolom ha hasonló bajokkal küzdene, mint te akkor meg sem fordult volna a fejébe elmenni. De ott csak ül, beszélget és nem lesz semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!