Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Árthatok a 17 hetes magzatnak,...

Árthatok a 17 hetes magzatnak, ha elmennék a céges karácsonyi bulira? persze alkoholt nem innék, füstben bem ülnék

Figyelt kérdés

2022. nov. 24. 10:15
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
89%
Amit 5 ír, én is szóról szóra azt gondolom. 26hkm
2022. nov. 24. 10:46
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként én őszintén kíváncsi vagyok rá, hogy te mire gondolsz, szerinted mit árthatsz vele? Mert esküszöm nekem tippem sincs, mi járhat a fejedben, és tényleg kíváncsi vagyok!
2022. nov. 24. 10:49
 13/23 anonim ***** válasza:
88%
Biztos, hogy valaki trollkodik. Tegnap a mandarin magos, most meg ez. Tök szomorú, hogy vannak annyira nyomorult életek, ahol boldogság forrás a gyakorira marhaságokat kiírni polgárpukkasztás céljából.
2022. nov. 24. 11:12
 14/23 anonim ***** válasza:
29%

A mai világban sajnos, aki hajlamos rá sokkal könnyebben magára tudja hozni a pánikot is. Ha megnézitek ebben a kategóriában is a normális kérdések alatt is sorra bukkannak fel a horror storyk. Régen az ember terhes lett, max a család nő tagjai ijesztgették, aztán megszült. Ma már ömlik a kismamák arcába hogy ezt se lehet, azt se lehet, ezer horror történet hogyan veszítheted el a babát.. Aki amúgy se erős mentálisan annak ezzel be is teszik a kaput és jönnek az ilyen meg ehhez hasonló kérdések. Az ilyen kismamákat le kéne tiltani az internetről mert belőlük lesz aztán, akik a gyereknél is állandóan majd betegséget diagnosztizálnak meg hasonlók. Bántani azért nem kell őket.

Kedves kérdező! Ne stresszelj ennyit. Tedd ami jól esik. Nyilván ész határain belül. Várandós vagy nem beteg.

2022. nov. 24. 11:37
 15/23 anonim ***** válasza:
54%
Csak mert terhes vagy, nem áll meg az élet, néhány dologra oda kell figyelni (pl. Terhesen ne állj létrára), de azért ennyire féltened sem kell magad. Nincs cukorból a gyerek.
2022. nov. 24. 12:04
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Én 32 hetes leszek, amikor elmegyek a karácsonyi bulira, de egyszer nem jutott volna eszembe, hogy bármit is ártanék vele :D
2022. nov. 24. 12:06
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
37. hétig dolgoztam, és két hétre rá szültem. Volt a terhességem alatt karácsonyi buli, két napos céges csapatépítő, 15 éves évfordulója a cégnek, partnertalálkozó. Mindegyiken részt vettem. Nyilván, ami olyan volt, azt kihagytam. Tehát pl. a csapatépítőn a bobpályán nem mentem le már 28 hetesen, de istenem... Legalább volt, aki fotózzon 😄
2022. nov. 24. 12:18
 18/23 anonim ***** válasza:
Ha semmit nem csinálsz mivel ártanál?
2022. nov. 24. 12:29
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Én 7 hónapos terhesen voltam. Volt vacsora, egy kis tánc, de sokan csak ücsörögtek, beszélgettek. Sokáig sem voltam. Ennyi. Persze voltak, akik hajnalig maradtak, és le is itták magukat, de azok ők voltak. Én még nem terhesen sem csináltam volna ezt.
2022. nov. 24. 12:30
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Mi bajod lehetne ott?

Gondolom nem fogtok "kicsiny a rakás, nagyobbat kíván"-t játszani. :-)))

2022. nov. 24. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!