22. hétig mennyit híztatok?
Figyelt kérdés
Mi a normális?2022. nov. 24. 08:48
11/14 A kérdező kommentje:
Igen, pont az ilyen válaszok miatt aggódok. Szerettem volna tartani a max 10 kg-ot, de szerintem több lesz. Na mindegy, belenyugszom, teszem amit eddig is, figyelek, amire lehet, járok továbbra is kismama tornára. Ha több jön fel, nem tudok mit csinálni, a babát biztos nem fogom éheztetni.
2022. nov. 24. 13:18
12/14 anonim 

válasza:

22.hètig egyik terhességemnèl sem híztam.
A vége egyiknèl 14 kg lett ,másiknál 7 kg.
13/14 anonim 

válasza:

Addig még minuszban voltam bőven, az elején lement 3 kg, és azt kb a 26. hétre szedtem vissza. Azóta még feljött 6, most 34 hetes vagyok, kedd óta kórházban.
Egypetéjű ikrek IUGR gyanúval, ezért lehet, hogy már sok gyarapodás nem várható, de még nem tudok nyilatkozni erről.
14/14 anonim 

válasza:

Szia. 3kg-ot. Azóta 4 hét alatt +2kg feljött.
49ről indultam, most 54 vagyok 26 hetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!