Akinek ilyen magas volt a feherversejtszama, kapott ra valamilyen gyogyszert ?
Az Fvs-em 21 lett, fogok ra kapni valami gyogyszert vagy kifogjak ezt vizsgalni mi okozza?
10 a maximum a lapon. Nekem majdnem 21, 20,8 lett.
Ez teljesen normalis eredmeny.
Pont ezert nem szabadna laikusoknak kiadni labor eredmenyt.
Nem ketszeres ertekkor van gond hanem szazszoros, millios.
Mondok peldat.
Versullyedes 0-10 ig normalis.
Laikus atlag embernek kiadjak az eredmenyt, ami 30 at mutat, az ,meg elkonyveli hogy biztos daganata van.
Kozben egy enyhe kis torokfajas is megemeli 300 ra a versullyedest. Szalmonella ( ami meg mindig csak egy kis fertozes ) 2000-re.
Hasnyalmirigy gyulladasnal pl. 3 millio az ertek. Na, ekkor van gond.
Ami nalad van a feherversejt, kb. detto ugyanaz. Tokeletesen normalis az eredmenyed.
2-es, ne írj ilyen butaságokat! 100 feletti süllyedés már ritka, és mindig komoly oka van, 300-as süllyedést én még nem láttam, pedig laborban dolgozom, 2000-es meg pláne 3 milliós! érték meg egyszerűen nem létezik. A fehérvérsejtszám sem csak akkor jelez komoly bajt, ha többszázszorosa a normálnak. Még kissé emelkedett értékbek is lehet jelentősége adott esetben. De sohasem önmagában értékeljük, ahogy egyik laborparamétert sem. Az egész leletet együtt kell értelmezni, a beteg egyéb panaszaival együtt.
A fehérvérsejtszám valóban emelkedett terhességben. Általában nem ennyire, de azért ez még nem egy vészesen magas érték. Gondolom, a kérdező azóta már konzultált az orvosával, én inkább csak azért írtam, hogy helyesbítsem 2-es hülyeségeit.
4-es, orulj neki, mig nem lattal. En sem lattam meg az Amazonast, attol meg ott van.
2000-es sullyedes egy egyszeru szalmonella. Valami recepcios vagy a laborban ?
Sziasztok!
Igen, azóta voltam terhesgondozason és azt mondta az orvos , hogy akkor kell aggódni, ha 100x nagyobb az ertek. A verveteli eredmenyem teljesen jo lett. Viszont terhessegi cukorbetegsegem lett. 8.9 lett a cukorterhelesem:/
A baba jol van, eros szivhang 1100 gramm 27 hetes par napos.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!