Hogy "oldottátok" meg?
Van egy másfél eves kisfiam és 4 hónapos terhes vagyok.
A védőnő mindig azt hajtogatja próbáljam meg nem emelgetni .
Na mármost pont abba akorszakba vagyunk hogy mindent megkell mutogatni
Tippek esetleg?:)
Úgy értem megkell mutatni ami magasabban van így felkell emelni.pl ablakból kiakar nezni vagy ilyesmi.
Polcról ő akar játékot választani.
A kiságy levan engedve nekem is de ugye ki be kell emelnem.viszont már nagy hassal hogy megy ez?a rácsok kivetele nem.korai?kieshet nem?:D
Sehogy,.
19 hónap van köztük..
Emeltem, szoptattam, pedig veszélyeztetett voltam..
Ha elfáradtam, akkr csak guggoltam hozzá stb..
De ezt a terhelést megszoktad, épp csak kevesebb, már az is elég.
Most a 3. Van úton.. már senkit nem érdekel mennyire terhelem magam🤣
Cska sokkal nagyobb 2 gyereket emelgetek..
Hát még konkrétan nem mondták hogy veszélytetett vagyok,de igazából már mindenki az :D
Köszi a válaszokat nem aggódom túl hálistennek csak gondoltam meg kérdezem.persze van apuka csak sajna sokat dolgozik altatás 99%ban enyém.
És milyen az első 6 hónap 2 kisgyerekkel?
Nektek mennyit segít az apuka?
Én most vagyok a 35. héten a második babával,van egy 2,5 éves kisfiam,aki itthon van velem.Néha muszáj felemelnem,de nem volt semmi probléma belőle.Szerintem egy normális terhességnél ha nem csak hasból emeled,akkor nem lehet gond.Ehhez szokik hozzá a tested.
Mi is ketten vagyunk a férjemmel,nincs a közelben segítség,de ő kiveszi a részét,fürdet,altatni is szokott most már,viszi sétálni,bicajozni a kisfiunkat,hogy tudjak kicsit pihizni.Én úgy tervezem,hogy egyikünk majd az egyiket,másikunk a másikat altatja,nyilván az elején inkább én fogom a picit,de meglátjuk,hogy milyen természete lesz.Nekem szerencsém is van,mert még emberi időben hazaér a férjem a munkából,nem műszakozik,lehet home officeban is néha,így legalább délután tud segíteni.Ha nem így lenne,lehet,hogy nem vállaltunk volna második babát szerintem így,hogy nincs rokon a közelben.Vagy kicsit később,mikor már legalább ovis a kisfiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!