Hogyan oldjátok, oldottátok meg a zuhanyzást?
Még sosem zuhanyoztam olyan helyen, ahol ne lett volna tisztaság, vagy takaritottam volna át előtte a fürdőt. Most fogok szülni, első olyan eset, amikor nem valószínű, hogy tiszta helyen kell zuhanyoznom. Írták a papíron, hogy 2 papucsot vigyek, egy zuhanyzósat és egy simát. Ezt hogyan képzeljem el? elslattyogok a fürdőbe, zuhanyzós papucsban megyek a zuhanytálcába is, majd ha végeztem, a sima papucsban megyek vissza, hogy ne hagyjak magam után pocsolyát a folyosón/szobában?
lehet alap dolog lenne, de kérlek ne szedjetek szét, tényleg komoly a kérdés 🙈 gyanítom lesz elég bajom, nem akarok még lábgombát vagy bármi egyéb fertőzést is összeszedni
Nálunk nagyon gáz volt a szitu, se egy fogas, se egy polc, se semmi ahova le lehetne pakolni, így már a szobában levetkőzött nagyjából mindenki fehérneműig és csak törölközőt plusz tusfürdőt vittünk magunkkal zuhanyozni.
Én simán fürdős papucsban slattyogtam vissza. Megtöröltem a lábam benne meg a belső talpát, hogy ne csúszkáljak benne és ennyi. Az, hogy hagytam 2 vizes lábnyomot az első két lépésnél mit sem számított a helyi viszoknyban...
Vigyel nedves törlőkendőt, amivel legalább azokat tudod fertőtleníteni, amihez muszáj hozzáérni. Pl. kabin ajtó, zuhanyrózsa, stb.
A gyermekágyon senki nem fogja nézni, miben slattyogsz, mert nem lesz ott veled senki, csak a szobatársad, őt szeritnem nem érdekli.
A szülöszobán, mikor szülés után letusolsz, ott azért tisztaságot tartanak.
Pécsen a császáros őrző zuhanya még okés volt, de a nőgyógyászati osztály (gyerekágyason nem volt hely) fürdője masszív fertő 🤮
Sajnos nem tudsz mit tenni vele, ha ilyet fogsz ki, max ahogy írták, fertőtlenítő kendővel áttörlöd amit muszáj érintened.
Papucsnak javaslok uszodait, azoknak vizesen sem csúszik a talpa és hamarabb is szárad. Kitartás!
Elég kényelmetlen és macerás volt a kórházban zuhanyozni.
Vittem egy külön papucsot zuhanyzáshoz, az mindig ott volt a zuhanytálcánál.
Nálunk volt fogas, de mocskos volt, meg a csempe is. Be volt rakva egy szék a zuhanykabin mellé. Én azt használtam. Vittem be eldobható pelenkázó alátétet, leterítettem, és arra pakoltam a törölközőt, váltóruhát. A zuhanycsaphoz csak a jobb kezemmel értem hozzá, a ballal mostam magam. A törölközőt inkább nem terítettem ki sehova, csak leraktam egy zacskóra az asztalra összehajtogatva...és én is vittem nedves fertőtlenítő kendőt + a wc-re egyszerhasználatos ülőke takarót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!