Hány hetesen kezdett el nőni a melletek és meddig tartott a növekedése?
Figyelt kérdés
14 hetes vagyok, és aggódom, hogy nem lesz tejem, mert nagyon kicsik a melleim. Semmit se nőttek2022. nov. 22. 14:09
11/14 anonim 

válasza:

Egy centit nem nőtt a mellem, teherbe esés előtt is extra kicsi volt (75A) utána is maradt. Tejem meg annyi van, hogy nem győzöm fejni..
12/14 anonim 

válasza:

Egy kosarméretet nőt, E helyett F lett, úgy terhesség vége felé történt valamikor. Nem a zsírszövettől függ hogy tudsz-e szoptatni, ne aggódj! Ugyanúgy lehet picike mellel is szoptatni, a mell nem tejtároló, hanem tejtermelő.
13/14 anonim 

válasza:

Nekem nem nőtt még 16+1 vagyok ma. Bár nekem 85C de eddig változatlan. Viszont a tej mennyisége nem függ attól hogy mekkora a cicid nekem ezt orvos mondta. Tehát ha nem nő neked nem azt jelenti hogy nem tudsz szoptatni majd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!