Kereken 12 hetesen 2,2 a tarkóredő? Mennyire rossz vagy jó ez az érték?
Figyelt kérdés
Orrcsont látható, a doki mindent rendben talált. Egy facebook csoportba viszont kicsit megijesztettek, mert mindenkinek 1,7 meg 1,3 mm volt 12 meg 13 hetesen.
Csináltattam Nifty tesztet is de még nincs eredmény. Nagyon aggódom.
2022. nov. 22. 13:57
11/12 anonim válasza:
Mikor erről kérdeztem az orvosomat,mondta,hogy önmagában nincs annyira jelentősége,hanem az egészet kell nézni,minden mért értéket a kombinált tesztnél.Annak sincs akkor még eredménye vagy nem is csináltattál a Nifty miatt?Én mindkettőt csináltattam mindkét gyereknél biztos ami biztos (meg nálunk az volt a protokol,hogy ha rossz a kombinált érték,akkor nem javasolják a Niftyt és társait annyi pénzért,hanem inkább másik tesztet).Inkább ne olvasgass ilyen bejegyzéseket,mert csak idegesíted magad ezzel.Ha baj lett volna az értékkel,az orvos biztosan szól.
12/12 anonim válasza:
Hát ha valaki alapból csináltat niftyt, amellé a kombinált teszt teljes baromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!