Bordafájdalom esetén melyik orvoshoz kell mennem?
Figyelt kérdés
1-2 hete egyre gyakrabban, az elmúlt időben pedig már egész nap, folyamatosan szúr közvetlenül a bordám alatt. Közben viszket is, de már tapintásra érzem a fájdalmat, ami elég erős. Ijesztő dolgokat olvastam erről a tünetről, ezért szeretném megnézetni, hogy mitől van. A nőgyógyászhoz kellene mennem ezzel, vagy a háziorvoshoz? 35 hetes kismama vagyok.2022. nov. 22. 13:57
2/4 anonim válasza:
Menj inkább magánba, q mai háziorvosok mindent letudnak annyival hogy pihenj sokat.
3/4 A kérdező kommentje:
Egyelőre foglaltam időpontot a nőgyógyászhoz, de holnap úgyis mennem kell vérvételre, akkor majd utána bemegyek a háziorvoshoz is és rákérdezek nála is.
2022. nov. 22. 14:23
4/4 anonim válasza:
Én ebben az esetben először a nőgyógyászomnak írnék/felhívnám és ő megmondja, hogy menj inkább háziorvoshoz vagy pedig hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!