Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha éreztétek a beágyazódást,...

Ha éreztétek a beágyazódást, milyen szokatlan tünetekre figyeltetek fel?

Figyelt kérdés
2022. nov. 21. 14:05
 1/5 anonim ***** válasza:
81%
Általában aki bármi 'tünetet' tapasztal, az csak később, visszagondolva vélekedik úgy, hogy "na, az volt akkor a beágyazódás tünete". Amúgy vajmi kevés esély van arra, hogy bármit is érezzen belőle az ember, ehhez igen erősen kifinomult és folyamatosan ellenőrzött test tudat kell. A legtöbb nő, aki annyira vágyik már a gyerekre, hogy már a beágyazódás esetleges tüneteit keresi magán, az óhatatlanul is fog találni valamit, de az csak beképzelt tünet lesz a legtöbb esetben.
2022. nov. 21. 14:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Sok szempontból igazad van, mégis érdekel a téma. Biztosan tudok tüneteket,volt olyan ismerősöm, aki már közel egy éve várt babára. Több elkeseredés után, viszonylag könnyedén vett egy ciklust, mert tudta, egy bő hónap múlva megkezdődnek a kivizsgálások és orvosi segítséggel folytatják a babatervezést. Abban az utolsó ciklusban beágyazódás körül, amikor még nem is sejtette, hogy várandós lehet, beszámolt nekem tünetekről, amik számára meglepőek voltak. Ezért azt gondolom, nem csupán visszagondolás lehet, sokan tényleg megjegyzik ezeket. Tudom, hogy van olyan várandósság, amikor meg sem lehet érezni a beágyazódást és van olyan is, mint ami nekem is volt, 3 napos szédüléssel, fejfájással (holott abszolút nem vagyok fejfájós típus), mégis emlékezetes maradt.
2022. nov. 21. 14:27
 3/5 anonim válasza:
62%
Én barnáztam utána egy pár napig, azt hittem meg fog jönni, szomorú is voltam, aztán pár napra rá elmúlt és utána egyből pozitívat teszteltem. Éreztem ugyan hasfájást is, kicsit olyan mint amikor megjön csak nem folyamatosan hanem csak pár percekig tartott.
2022. nov. 21. 19:43
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én lombikos vagyok, így tudtam hogy mikor beültetik, 5 napos az embrió, és hogy lényegében 1-2 napon belül elindul a beágyazódás, ha sikerül megtapadnia. Beültetés után hazamentünk és feküdtem egész nap, pihengettem, éjszaka hajnali 3 körül egy nagy szúrásra-nyilallásra ébredtem fel, ohh mondom... Másnap mikor kisétáltam a kisboltba, egy akkorát nyilallott, hogy meg kellett állnom és odakaptam. Első gondolatom volt, hogy na most! Annyira éreztem, hogy sikerült, hogy beültetés után 5. napon kíváncsiságból teszteltem, reggel még negatív volt, vagyis tuti kiürült a tüszőrepesztő (ami simán pozitív tesztet csinálna), de a kíváncsiság tovább hajtott, mert úgy éreztem, nem vagyok egyedül, és délután 4 körül is csináltam egy tesztet, ami már halvány pozitív volt, és utána naponta erősödött. :) A két nagy nyilalláson kívül több ilyet nem éreztem, szurkálások voltak, meg kismamás tünetek, de főleg az, ahogy megszállt a nyugalom, belassultam, érzékenyebb lettem, az volt még gyanús. :) Az első lányom természetes úton fogant, akkor semmit nem éreztem, sőt, eszembe sem jutott, hogy babát várhatok, ő csak akkor lett gyanús, mikor elkezdtem olyan dolgokat megkívánni, amit előtte soha. :)
2022. nov. 22. 10:16
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is egy nagyon erős nyilallás volt,illetve aznap később pár csepp vér volt a tisztaságin. Konkrétan annyira késszúrás szerű volt,hogy hirtelen le is guggoltam és összegörnyedtem.

Viszont nekem kb 2 hónappal előtte volt missed ab műtétem, és gondolom emiatt volt érzékenyebb a terület,mert az előtte lévőnél ugyanúgy semmit nem éreztem beágyazódáskor,mint a legtöbb nő.

2022. nov. 25. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!