Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Halvány pozitív teszt hogyan...

Halvány pozitív teszt hogyan lehetséges ovuláció nélkül? Lehet csak kémiai?

Figyelt kérdés

4. Hónapja próbálkozunk a férjemmel. Endokrinológushoz járok mert pajzsmirigy alulműködésem van, ami gyógyszert szedek, illetve inzulinrezisztens is vagyok, amit diétával kezelek. A ciklusaim így 28-29 napra álltak be.

Ebben a hónapban voltam kontrollon és a 20. Napi vérvétel eredményemen nagyon alacsony volt a progeszteron, mindössze 5, az ösztrogén viszont nagyon magas. Azt mondta peteérésem sem volt valószínűleg. Késett a menstruációm, de azt hittem a felborult ciklus miatt, azonban szombaton délután pozitívat teszteltem. Nagyon halvány volt így vasárnap reggel megismételtem és az is pozitív volt bár ez is csak halványan.

Ez hogy lehetséges? Lehet hogy csak kémiai?

Ma is teszteltem reggel de még mindig halvány a 10es teszten. A 25-ösön éppenhogy látni a csíkot de nézni kell hozzá. Nem kellett volna már erősödnie ennyi idő után? Illetve hogyan lehet, ha peteérésem sem volt elvileg?

Mindig kovetem lh teszttel és negatív volt akkor, mikor kellett volna lennie, illetve a labor is ezt mutatja.

2022. nov. 21. 13:43
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:

Köszi szépen jól.

Görcsök nincsenek, a mellbimbómat is csak érzem, de nem fáj. Esetleg egy kis gyomorégésem van néha, nem tudom mitől.

Dokihoz szerdán megyek ultrahangra, hétfőn pedig vérvételre mert kért egy hcg + tsh mérést.

Eléggé izgulok, remélem megmarad. Illetve ahogy olvasgatom a késői ovu miatt még nem lesz szivhang sem, akkor leszek 6 hetes és 5 napos.

2022. dec. 3. 22:41
 42/45 A kérdező kommentje:

Ma voltam vérvételen és sajnos a tsh-m emelkedett. 3.6 lett úgyhogy növelni fog valószínűleg a gyógyszeren. Viszont a hcg-m szépen emelkedett, már 9161.

Elvileg ma vagyok 6 hetes 3 napos, dokihoz szerdán megyünk.

2022. dec. 5. 19:28
 43/45 anonim ***** válasza:
100%
Szuper! Írd meg hogy mi volt a dokinál.
2022. dec. 6. 18:15
 44/45 A kérdező kommentje:
Voltunk dokinál. Mondta, hogy tényleg kisebb egy héttel. 5 hetes + pár naposra tippelt. 2,2-2,5 mm és láttunk szívcsőpulzálást is. 2 hét múlva vissza kell menni kontrollra és ha utána is minden rendben, akkor mehetek védőnőhöz.
2022. dec. 7. 17:22
 45/45 anonim ***** válasza:
Ennek igazán örülök! Biztos minden rendben lesz!
2022. dec. 7. 19:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!