Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hajnalban arra ébredtem, hogy...

Hajnalban arra ébredtem, hogy nagyon szédülök, fel sem bírtam állni. Mitől lehet? 16 hetes vagyok.

Figyelt kérdés
Amikor feküdtem a hátamon és a jobb oldalon, akkor sokkal rosszabb volt, ha a bal oldalon feküdtem, akkor egy kicsit jobb volt.De később mikor felkeltem, akkor már szédültem annyira. De azóta is úgy érzem magam, mint aki berúgott.Mit tegyek? Volt már valaki így?A hasam nem fájt, nem keményedett.
2008. dec. 25. 08:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez komolyan hangzik!!! Szerintem menj ügyeletre!
2008. dec. 25. 09:46
 2/3 anonim ***** válasza:
A baba már elég nagy ahoz, hogy képes legyen elnyomni a hasi aortát. Ez szédülést álmosságot okozhat. Próbálj a bal oldalon feküdni. Vedd rá a babát, hogy elmásszon arról a helyről, utána jobb lesz majd meglátod. Ne izgulj nem lesz baj. Ha esetleg fokozódna, vagy rosszabbodna keresdfel az ügyeletet. Boldog babavárást. 30 hetes pocis
2008. dec. 25. 10:15
 3/3 anonim ***** válasza:
a vérnyomásod rendben van?
2008. dec. 29. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!