Tegnap voltam orvosnál, bő 7 hetesnek mondott a doki. A babuci 9,1 mm, már látszott a kezdetleges szív működése. Terhesgondozásra viszont nem küldött, azt mondta, hogy menjek vissza 4 hét múlva, majd akkor küld tovább. Ez megszokott eljárás?
Igen!
Sajnos ilyenkor még nagy a vetélés kockázata azért nem vesznek gongozásba.
NA ez elég furi,mert 9.1mm-es nem lehet a baba 7hetesen.Én 8hetesen voltam legutóbb és 5mmes volt a baba szívhanggal.Vagy több vagy mint 7hét vagy nem a baba mérete a 9.1mm,hanem a méhedé.
Ált.az első alkalommal,megcsinálják a rákszűrést és laborba küldd.Ezt mindenképpen átzongorázzák még ha van szívhang is.
Aztán ad egy igazolást és mehetsz a védőnőhöz,háziorvoshoz.
Én a 9.hétben jártam mikorra időpontot kaptam ,de a barátnőm a 11-dikbe kapott.Sztem ez az orvostól is függ.
Az első orvos ahová bejelentkeztem az csak a 9.hétben fogadott volna előszőr-na és gondold el a procedúra akkor indult volna el.Ja és nekem egy papírt írt a védőnőnak amiben igazolja,hogy vállalja a további terhesgondozásomat.Szerinem ha bizonytalan vagy a dokiban ,feltétlen keress másikat.A baba méretét meg nézesd meg újra,mert ha a neten is rákeresel egy ekkora baba még nem ilyen nagy..
Amúgy gratula a picihez.
Egy 13hetes kismama
Szia!Szerintem jó a méret.Nekem 8 hét 2naposan 19mm volt.
Gratula a babához!
Szerintem orvos függő, de az én dokim is igy tett.
A 7 hetes ultrahangon a babám 11,8 mm amire azt mondta, hogy teljesen jó, de terhesgondozásra még nem külött.
Majd 12 hetesen kell mennem uh-ra, ami már genetikai lesz, és majd utánna fog védőnőhöz küldeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!