Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha vki terhesség alatt is...

Ha vki terhesség alatt is nagyon odafigyel arra hogy mit eszik, nem zabál, egészségesen étkezik, akkor miután szült, meghízik, vagy csak a bőr nyúlik ki a terhespocak miatt a hasán?

Figyelt kérdés
Sok embertől hallottam h terhesség alatt ennyi meg ennyi kgot hízott, és azon gondolkodtam h vajon így lenne ez akkor is, hogyha vki nagyon odafigyelne. Vhogy nehezen tudom elképzelni h meghízna

2022. nov. 17. 11:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

En szo szerint zabaltam terhesen, tenyleg ketszer annyit ettem, mint amugy, nagyon kivanos is voltam, egyszeruen nem birtam visszafogni magam.

Es megis 10 kilot hiztam, ebbol 8 le is ment szulessel, vizesedtem is.

De en terhesseg nelkul ha ennyit zabaltam volna; amugy hiztam volna vagy 30 kilot, mert sajnos nagyon hizekony tipus vagyok.

En nem tudom akkor es ott mi tortent, de legyen igy a masodik terhessegemnel is :DDD

2022. nov. 17. 14:15
 12/19 A kérdező kommentje:
#11es, nem azt akarod mondani, hogy a terhességed gátolta hogy hízz? Ezt nehezen hiszem el..
2022. nov. 17. 15:11
 13/19 anonim ***** válasza:
72%

Nem kell elhinned semmit.

De hala a jo egnek a mertektelen zabalas ellenere csak 10 kilot hiztam es ez le is ment.

Remelem a masodik babanal is ekkora makom lesz tenyleg 😊

2022. nov. 17. 15:18
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
A pocak nem azonnal tűnik el, de sok nőnél nem marad meg látványosan a lógó bőr, hanem az is visszahúzódik (feltéve, hanem 20+ kg-t ettek magukra.
2022. nov. 17. 16:41
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

14

+20 kg-ot híztam

A versenysúlyhoz kèpest plusz 10 kg-ra

Nincs lógó hasam

Leadtam a 30 kg-ot ( 8 lement a szüléssel) lapos hasam van.

Ez genetika

2022. nov. 17. 17:19
 16/19 anonim ***** válasza:

Tényleg lehetséges, hogy a terhes gátolja, hogy hízz. Az a sok energia el tud menni a babagyártásra is.

Én végighánytam az első két trimesztert, utána meg csak annyit híztam, amennyi a baba súlya volt. 2 kg mínusszal jöttem ki a kórházból az eredeti súlyomhoz képest. A hasam is kb 4 nap múlva teljesen lapos volt. Kicsit puha és fura tapintású, de lapos. Aztán szoptatás alatt úgy figyeltem az evésre, mint még soha addig életemben, és mégis vagy 7 kg plusz rámjött. Ráadásul heti 2x edzek is. Remélem, szoptatás után sikerül visszafogyni, mert nagyon nem tetszem magamnak. :(

2022. nov. 17. 20:43
 17/19 anonim ***** válasza:

Én 20 kg körül híztam az első babával,előtte vékony,sportos testalkatom volt,rendszeresen mozogtam terhesen is,szerintem nem ettem rosszul,de baromi lassú lett az anyagcserém.A szoptatással minden lement rólam,a hasam olyan volt szinte,mintha nem is szültem volna.2 hónappal szülés után már jók voltak a régi ruháim.

Most a második babával is ugyanaz a hízás üteme (ugyanannyi volt a kiindulási súlyom és szinte ugyanannyi a jelenlegi is,mint az első babánál ilyenkor),szóval szerintem nálam ez genetika,kellenek a tartalékok a szoptatáshoz.Pedig az elején alig bírtam enni és mégis híztam egy csomót,most sem zabálom túl magam szerintem.Remélem,hogy megint ugyanúgy lesz,mint az első babánál,december végén fogok szülni elvileg.Az elmúlt 2 hétben például belassult a hízás,leginkább csak a baba súlygyarapodását mutatja a mérleg.

Úgyhogy ez nagyban függ szerintem a genetikától is.

2022. nov. 18. 00:35
 18/19 anonim ***** válasza:
68%

Terhesség alatt sok dolog történhet veled, amiről nem is álmodsz. A terhesség nem fogyókúra, ott ne legyen se minőségi, se mennyiségi éhezés.

Én mindkétszer híztam a terhesség alatt, mert a szoptatásnál totál felborult a hormonháztartásom, az extrém nem alvás pedig nem segített rajta később sem. Úgyhogy lehet mondani az okosságokat, meg előre gondolkodni, de az élet erősen meg tud lepni.

2022. nov. 20. 17:40
 19/19 anonim válasza:
Ha terhes vagy, ne a kalória számlálással foglalkozz. Egyél minőséget, kevesebb omega3-t és kevesebb cukrot.
2022. nov. 20. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!