Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt mások is akik már...

Vannak itt mások is akik már kezdettől tudták, megérezték milyen nemű a születendő gyermekük?

Figyelt kérdés
Én mind kettőnél a legelső pillanattól kezdve tudtam,hogy fiúk lesznek... most 2 és 6 évesek:)
2010. szept. 29. 12:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

nekem nincsenek megérzéseim, inkább csak külső jelek. az egyik rokon rávágta, hogy 100%, hogy fiú. Apósom azt mondja, hogy tuti, hogy lány... hát nem tudom, még nem derült ki a neme.

egy dologba tudok kapaszkodni: picit nagyobb, mint az átlag. ezért inkább fiúra tippelek. de szívem mélyén kislányt szeretnék, majd elválik.

15 hetes

2010. szept. 29. 13:56
 12/13 anonim ***** válasza:

Amióta szóba jött a baba-téma a férjemmel, mindig is lányt szerettünk volna elsőnek, kiválasztottunk egy szép lánynevet is. Már a 28. hétben járok, a hasam is "lányos", széles. Az elejétől éreztem, hogy nekem csakis lányom lehet, a 18. heti UH szerint kislány, rá három hétre megint megerősítették, hogy az ...

Végül a 24. hétben már tisztán látszott a kukija :-D ...

2010. szept. 29. 14:14
 13/13 anonim ***** válasza:
Én végig ugy éreztem hogy fiu,a 18. héten a doki is azt mondta,hogy az....19 hetes km
2010. okt. 1. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!