első terhességemről nem tudtam, csak amikor elvetéltem, második terhességemnél "fiús" érzésem volt, csak fiú neveken gondolkodtam, de őt is elveszítettük. Most 26 hetes terhes vagyok, és amióta tudom hogy babát várok csak lány neveken gondolkodom, csak lány kisruhákat nézegetem a tecsoban és az utolsó 3 ultrahang is csak a megérzésemet támasztja alá :) Szerintem egy nő az ilyet megérzi.
2010. szept. 29. 12:22
2/13 anonim válasza:
Én nem nagyon hiszek benne, hogy egyáltalán meg lehetne érezni. Elsőnél gondoltam, hogy fiú, és kislány lett. A másodiknál nem gondoltam semmire, és fiú lett. A harmadiknál gondoltam, hogy kislány, mert olyan volt a terhesség, mint a kislányommal, és ő is fiú. Bár az egyik nagynéném is esküszik, hogy tudta, lányai lesznek amikor terhes volt, és tényleg azok lettek. Lehet csak én nem vagyok fogékony az efféle dolgokra.
2010. szept. 29. 12:25
3/13 anonim válasza:
Én már akkor tudtam, hogy lányom lesz, amikor még terhes em voltam. És már akkor a nevén hívtam.
Most megint babás vagyok, de nem jön a megérzés. (lehet ikrek, 1 fiú 1 lány).
2010. szept. 29. 12:25
4/13 anonim válasza:
szerintem inkább bemagyarrázza az ember magának, és a végén elhiszi.
2010. szept. 29. 12:26
5/13 anonim válasza:
Amikor teherbe estem mindenki azt mondta,hogy tuti lányom van,mert mást el sem tudnának képzelni hozzám.Aztán amikor kerekedni kezdtem ismét csak lányt mondtak,senki soha nem mondta,hogy kisfiú.Egyszer beszélgettem a barátnőmmel és mondtam neki,hogy ez nekem annyira rosszul esik,mert mi van ha mégis fiú mert én azt érzem.Persze végül kiderült,hogy kisfiú aminek nagyon örültem :)És hát igen azt hiszem én ezt a kezdetektől fogva éreztem :)
6 hónapos pocis
2010. szept. 29. 12:27
6/13 anonim válasza:
Mi mindig fiú néven hívtuk az akkor meg sem fogant babánkat ő volt a Kornél.Mikor terhes lettem nem éreztem semmit.18.-dik heti Uh-n mondták h kislány.és ha hiszitek ha nem még a szülőágyon sem voltam benne biztos.pedig mindig lányt szerettem volna talán azért is nem hittem benne....de ő már 7 hónapos és IMÁDOM.....
2010. szept. 29. 12:32
7/13 anonim válasza:
Én végig kisfiút éreztem és kislányunk lesz:)
A nővérem mindét gyerekénél egészen biztos volt benne, hogy kislány, erre két fia született.
Én végig kislányra vágytam, de valahol éreztem, hogy nem az, végig kisfiút álmodtam és 100%-ig biztos voltam benne, hogy fiú. Erre kislány lett mégis:)
Üdv
22 hetes km
2010. szept. 29. 12:41
8/13 anonim válasza:
Én mindig fiút éreztem, a lány valahol nagyon messze volt a gondolatomban, nem mintha nem szerettem volna lányt elsőnek, de valéahogy a fiúérzés az jobban erősödött hozzám! És kiderült az Uh-on, hogy tuti fiú lesz! Láttam a kis kukit is, olyan édesen lebegett! :)
2010. szept. 29. 12:53
9/13 anonim válasza:
Igen első perctől tudtam hogy kisfiam lessz nem tom miért:)
2010. szept. 29. 12:57
10/13 anonim válasza:
Amiota megtudtam, hogy terhes vagyok, vegig azt ereztem, hogy kislanyom lesz, amugy azt is szerettem volna, az uh szerint is kislany es remelem hogy nem tevedunk se en se a doki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!