A gáz mellett álltam főztem Aztán már melegem volt, a hasam is meleg volt Felmelegedhetett a magzatvíz? Azt olvastam, az nagyon káros 😞😞😞
Figyelt kérdés
2022. nov. 12. 13:41
11/16 anonim válasza:
Megkereshetted volna korábban is. Ezért van az is, hogy naponta 2-3 olyan kérdés kikerül, hogy normális-e az enyhe görcs terhesség elején. 30 mp lenne megkeresni, de inkább kiírkálják.
Ezt a baromságot meg aztán végképp megtarthattad volna magadnak.
12/16 anonim válasza:
Ugye te a halrudacskás vagy?
A magzatvíz kb. akkor melegedne fel, ha forró vízben főnél.
13/16 anonim válasza:
Halrudacskás?Olyan kérdés is volt?
15/16 anonim válasza:
Szerinted nyáron felforr a magzatvíz a 40 fokos melegben? Ugye hogy nem. Max rosszul lehetsz a melegtől mert felmegy a vérnyomásod...
16/16 anonim válasza:
Kérdező, jó szándékból mondom, hogy kezdj el művelődni, szélesíteni a látókörödet. Olvass könyveket, tudományos cikkeket megbízható forrásokból, igazolt szerzőktől, tudósoktól, közgazdászoktól, tanároktól. Gyakorold, hogyan tudnád vázlatosan elmondani az olvasottakat és próbálj meg saját véleményt, konklúziót megfogalmazni. Olvass könyv, filmkritikákat. A saját és a születendő gyereked érdekében kezdj el megtanulni önállóan gondolkodni és kritikát megfogalmazni egy adott információval kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!