Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A gáz mellett álltam főztem A...

A gáz mellett álltam főztem Aztán már melegem volt, a hasam is meleg volt Felmelegedhetett a magzatvíz? Azt olvastam, az nagyon káros 😞😞😞

Figyelt kérdés
2022. nov. 12. 13:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Megkereshetted volna korábban is. Ezért van az is, hogy naponta 2-3 olyan kérdés kikerül, hogy normális-e az enyhe görcs terhesség elején. 30 mp lenne megkeresni, de inkább kiírkálják.

Ezt a baromságot meg aztán végképp megtarthattad volna magadnak.

2022. nov. 12. 15:16
 12/16 anonim ***** válasza:
62%

Ugye te a halrudacskás vagy?

A magzatvíz kb. akkor melegedne fel, ha forró vízben főnél.

2022. nov. 12. 16:07
 13/16 anonim ***** válasza:
55%
Halrudacskás?Olyan kérdés is volt?
2022. nov. 12. 16:16
 14/16 anonim ***** válasza:
71%
Mond,hogy viccelsz!
2022. nov. 12. 16:33
 15/16 anonim ***** válasza:
71%
Szerinted nyáron felforr a magzatvíz a 40 fokos melegben? Ugye hogy nem. Max rosszul lehetsz a melegtől mert felmegy a vérnyomásod...
2022. nov. 12. 16:34
 16/16 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező, jó szándékból mondom, hogy kezdj el művelődni, szélesíteni a látókörödet. Olvass könyveket, tudományos cikkeket megbízható forrásokból, igazolt szerzőktől, tudósoktól, közgazdászoktól, tanároktól. Gyakorold, hogyan tudnád vázlatosan elmondani az olvasottakat és próbálj meg saját véleményt, konklúziót megfogalmazni. Olvass könyv, filmkritikákat. A saját és a születendő gyereked érdekében kezdj el megtanulni önállóan gondolkodni és kritikát megfogalmazni egy adott információval kapcsolatban.
2022. nov. 12. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!