Második terhesség alatt korai has növekedés?
Figyelt kérdés
11 hetes terhes vagyok, (éppenhogy betöltöttem) és már látszik, hogy van egy kis hasam! Számomra ez nagyon meglepő, egyáltalán nem számítottam rá, mert az első terhességem sem látszódott még a 23 héten sem. Első baba előtt is vékony voltam, vissza is fogytam nagyon hamar. Igazából most sem a súllyal van a “gond” csak érdekelne, hogy más is tapasztalt hasonlót a második várandósága során.2022. nov. 11. 19:20
1/8 anonim válasza:
Teljesen normális és átlagos dolog, a második terhesség a nők nagy részének sokkal előbb látszik meg, mint az első.
2/8 anonim válasza:
A második terhesség nekem is ilyen. Most 25 hetesen már úgy nézek ki, mint a lányommal csak 35 hetesen. :(
3/8 A kérdező kommentje:
Nekem a terhesség miatt egyébként 2és fél ujjnyira nyitva maradt a hasfalam, gondolom ez is rosszabb lesz akkor. Azért ez miatt aggódom egy kicsit.
2022. nov. 11. 19:29
4/8 anonim válasza:
Nálam is ez volt. Első babámnál 24 hetesen kezdett látszani valami a hasamon, második babával sokkal korábban, kb 15-16 hetesen.
Szétnyílt hasizom van nálam is. Ha ez megnyugtat, nem lett rosszabb a második szülés után sem, kb ugyanolyan maradt, mint az első után.
5/8 anonim válasza:
Szia
Első alkalommal nekem 17. Héten, idegennek 21. Után látszott.
Második 9-10. Héten nekem, másnak 14. Héten egyértelmű volt..
6/8 A kérdező kommentje:
Kedves #4 köszönöm, hogy megírtad, ezt örömmel hallom! Én fontolgatom egyébként majd a műtétet szülés után, mert amióta fennáll a szét nyílt hasizom úgy vettem észre, hogy nagyon fájnak a térdeim és a derekam is. Te nem tapasztaltad? Olvastam, hogy sajnos ez ettől is lehet. Nekem a torna, nem segített semmit. ☹️
2022. nov. 12. 06:49
7/8 anonim válasza:
4-es vagyok, nem tapasztaltam viszont puffadásra hajlamos vagyok és hát szétnyílt hasizommal sokszor nézek ki terhesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!