Lehetséges, hogy a második terhességben hamar, már a nem várt előtt elindul az alhas 'növekedése'?
Figyelt kérdés
Valamelyik nap ahogy végighúztam a kezem az alhasamon, éreztem, hogy 'kidomborodik', és ezt utoljára az előző terhességemnél, de előrehaladottabb állapotban éreztem, azóta nem. Lehet, hogy hallucinálok? Holnap kéne megjönnie és barnázok, szóval valószínűleg, de kíváncsi vagyok, volt-e ilyen mással is esetleg, és mi lett a vége.2021. jan. 7. 18:59
1/5 anonim válasza:
Az csak puffadás, a kidomborodás hetekkel később várható ez a második terhességgel sem változik. Korábban fog nagynak látszódni a has, de azért nem terhesség legelején, hetek kellenek mire a méh kiemelkedik a szemérem csont mögül. Most még csont mögött van, tehát nem tudod érezni.
2/5 anonim válasza:
ez puffadás,elsőnél,másodiknál és a többedik babánál is. másodiknál 12-13.hét
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Olyan esetleg volt valakivel, hogy bár nem a méh volt az, hanem puffadás, de az csak akkor jelentkezett, amikor terhes volt? Értem és tudom is, hogy nem lehet még a méh, csak furcsállom, hogy 5 éven keresztül egyszer sem volt ilyen módon puffadásom, csak akkor és most. (Bocs, ha értetlennek tűnök.)
2021. jan. 8. 12:21
4/5 A kérdező kommentje:
Ha valaki itt járna, és érdekli: megjött és az alhasam úgy maradt. Lehet, hogy csak dagi vagyok :D
2021. jan. 13. 12:12
5/5 anonim válasza:
Jaj bocsi, most ezen jót nevettem XD
Minden jót :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!