Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az egyik bokám jobban be van...

Az egyik bokám jobban be van dagadva?

Figyelt kérdés

38 hetes terhes vagyok, esdig nem volt lábdagadás, kb 3 napja kezdett el, akkor mind a kettő láb egy ici picit estére. Sokat voltam talpon sajnos, mert költözködtünk.

Tegnap meg ma is inkább csak az egyik van jobban bedagadva, de se nem fáj, se nem forró, vérnyomásom is alacsony. Jelenthet ez problémát?

Bekötöztem és felraktam a székre vízszintesen, mást csináljak vele?

Így néz ki:

[link]

2022. nov. 11. 09:52
 1/5 anonim ***** válasza:
57%
Én felhívnám az orvosom.
2022. nov. 11. 10:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Csak az egyik láb dagadása jelezhet visszér problémát, rosszabb esetben trombózist. A biztonság kedvéért konzultálj az orvosoddal, ha lehet nézzen is rá.
2022. nov. 11. 11:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem hasonló, ahogy beléptem a harmadik trimeszterbe, azóta különbség van a két lábam dagadása között. Látta orvos, voltam vizsgálatokon, okot nem találtak, nincs toxémia. A biztonság kedvéért konzultálj az orvossal, de szerintem nincs ok az aggodalomra.:)
2022. nov. 11. 22:14
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is most 36 hetesen kezdtem dagadni. Dolgozom, meg hétvégén készülök otthon, szóval megyek mint a golyó.

Ha pihenteted múlik? Nem feltétlen baj az asszimetria, simán lehet, hogy az a lábad épp jobban van használva, többbet lógattad, terhelted, ilyesmi. Minimum a védőnőnek szólj róla. Ha a vérnyomásod, vizeleted rendben van, nem jóval melegebb egyik a másiknál, szerintem nem kellene, hogy gond legyen.

2022. nov. 14. 14:11
 5/5 A kérdező kommentje:
Elmúlt utána szerencsére. Pihentettem, befásliztam és sokat ittam. A jobb oldali lábam/csípőm jobban fájt, arra gondoltam még hogy elnyomódott vmi ideg
2022. nov. 14. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!