Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség elején milyen...

Terhesség elején milyen gyarkan érdemes nőgyógyászhoz menni, ha nincs panasz pl vérzés, barnázás vagy nagyon erős görcsök, hanem látszólag minden rendben van?

Figyelt kérdés
Én most hétfőn voltam terhesség megállapításon, akkor voltam hét hetes és egy napos, a doki pedig azt mondta, hogy a 13. héten menjek újra a genetikai ultrahangra, aztán pedig majd a 20. héten. Olyan hosszúnak tűnik ez az idő még a 13. hétig úgy, hogy semmit nem tudok közben a magzatról. Ráadásul félek is, mert még múlt szombaton és vasárnap rosszul voltam, a két nap alatt ötször hánytam és úgy a harmadik héttől kezdve nagyon fájtak a melleim, ezen a héten pedig még se rosszullét nem volt, sem a melleim nem fájnak..nem tudom, hogy ez jelent-e valamit, remélem minden rendben van ennek ellenére és normális, hogy nem mindíg ugyanolyan erősek ezek a tünetek. Viszont a kérdés az lenne, hogy ha nincs vérzés,barnázás elég ilyen ritkán ránézni a babára?

2022. nov. 10. 18:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
88%
Terhességmegállapítástól a 12 heti genetikai uh-ig nincs vizsgálat a terhesgondozási protokoll szerint, normál terhességben.
2022. nov. 10. 22:19
 12/13 anonim ***** válasza:
58%

De rossz..nővéremnek nem foglalkoztak terheléses cukkor mérés eredményévelez miatt lett ADHD-s a fia.

Else tudom képuelni mi lehet ha valaki cukros és nem.néznek terhelést..

2022. nov. 22. 22:47
 13/13 anonim ***** válasza:
58%

Egyébként nálunk 4 hetente van terhesgondozás

havonta védőnő

kb havonta 2havonta van uh

Meg háziorvos 1x 2x a terhesség alatt...a végén naponta nst

2022. nov. 22. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!