Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi lesz akkor, ha mégis...

Mi lesz akkor, ha mégis elmegyek terhesen síelni?

Figyelt kérdés

Téli szünetre van már foglalásunk, több napos sítúrára, a baba pedig véletlenül jött. De mégis mindenki le akar beszélni róla. Miért?

Mi lesz akkor, ha mégis elmegyünk? Elmegy a baba? Ezt szokták mondani. Az mennyire nagy baj?

Illetve lehet-e valami más következménye ami miatt nem javasolják a terhesen síelést?

2022. nov. 10. 08:47
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
92%
Ha nem annyira baj hogy elmegy a baba, akkor menj abortuszra és még van oldva a probléma, mehetsz síelni.
2022. nov. 10. 09:07
 12/24 anonim ***** válasza:
87%
A téli szünet még bőven odébb van. Nem vagyok abortusz párti, de addig szerintem intézd el. Neked nem kell ez a gyerek, le is írtad. Szóval hajrá, van egy hónapod elintézni.
2022. nov. 10. 09:09
 13/24 anonim ***** válasza:
87%
Vetesd el, amíg nem késő.
2022. nov. 10. 09:10
 14/24 anonim ***** válasza:
93%

Barátnőm a terhesség 5.honapjaban meg sielt, korcsolyazott. Ő gyakorlott síelő, sportos aktív életet él nem terhesen is. Magas - Tátrában él, szóval nem évi 1hetet síel. Egészséges babája született, terhesen se volt következménye a síelésnej (vérzés, ilyesmi).

De szerintem nagyon bátor volt, én a helyében nem mentem volna.

2022. nov. 10. 09:11
 15/24 A kérdező kommentje:
De ha megmarad, akkor persze megtartanánk.
2022. nov. 10. 09:15
 16/24 anonim ***** válasza:
93%

"ha megmarad"

Szegény gyerek úgy kezdi az életét, hogy egy síelés fontosabb, mint ő, és csak abban az esetben élhet, ha a sítúra jól sikerült. :D

Hát igazi Darwin-díjas vagy kérdező. :D

2022. nov. 10. 09:18
 17/24 anonim ***** válasza:
8%

12 hétig még a kézis csajok is játszanak mecsekket. És at ellenfél nem kíméli, mert terhes.

12 hétig ha nem vagy veszélyeztetett akkor kb semmi különösebb dolog nincs ezzel.

12 hét után meg egyéni mérlegelés. Sok függ attól hol tapad a baba, mennyire bújt el benned.

Illetve biztosítást kötnék, ha balesetem lenne ellássannak kinn is. (ha külföldre mentek)

Ugye a terhesség nem betegség, vagy hogy is szokott ez lenni?

2022. nov. 10. 09:19
 18/24 anonim ***** válasza:
88%

Ne is válaszoljatok, ez tuti egy troll.

Bár akkor is szomorú hogy valaki ilyennel viccel.

Ment volna anyukád síelni mikor be sikerültél!:)

2022. nov. 10. 09:22
 19/24 anonim ***** válasza:
94%

Persze, hogy troll.

Valami unatkozó incel misike.

2022. nov. 10. 09:25
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kár ide tanácsokat adni, mert úgyis kitalált történet...

Szanalmas, hogy ilyen agyszüleményeket gyárt valaki unalmában

2022. nov. 10. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!