Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetes terhesen barnázok?

5 hetes terhesen barnázok?

Figyelt kérdés

5 hetes 2 napos vagyok ma, és most délután elkezdtem barnázni. Nem sok, csak a wc papíron látszik. Semmilyen görcsöm nincsen.

Augusztusban volt egy kémiai terhességem.

Szerdán délelőtt megyek orvoshoz majd.

Nem tudom számít e, de szombat óta beteg vagyok, megfáztam, vagy elkaptam valamit.

Valakinek volt hasonló esetleg?

2022. nov. 7. 18:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem inkább most menj dokihoz.

Nekem progeszteron pótlás kellett, ha várok vele, elmegy a baba

2022. nov. 7. 18:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ez volt. Progeszteron pótlást kaptam, utána semmi gond nem volt, egészséges baba lett belőle.
2022. nov. 7. 18:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért szerdán? Miért nem most??? Esetleg azonnal????
2022. nov. 7. 18:41
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is menj most. Ezzel nem szabad várogatni.:/
2022. nov. 7. 19:12
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is így kezdtem idén februárban, beteg is voltam, torkom fájt, orrom folyt, de semmi fájdalmam nem volt, még egy kósza görcsöcske sem. Elmentem nőgyógyászhoz, kaptam gyógyszeres támogatást, de nekem sajnos nem lett jó vége. A hetedik héten kiderült, hogy méhen kívül ágyazódott be.

Azonnal kórház, de pár nap alatt magától felszívódott, nem kellett műszeres beavatkozás.

Viszont jövő februárra várjuk a már jó helyre beágyazódott babát :)

2022. nov. 7. 19:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Orvoshoz mennék, a mostani eszemmel, bár annak idején nem voltam terhesség eleji barnázás miatt és nem lett semmi gond, de ez lutri. Lehetett volna. Aznaptól, hogy meg kellett volna jönnie, 5 napig volt barna folyásom. A kisfiam már 2 eves.
2022. nov. 7. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!