Ugye jól gondolom, hogy ennek a terhességnek sem lesz jó vége?
Sziasztok! Jelenleg most vagyok a 20. dpon fokozatosan erősödő tesztekkel.
Előzmények miatt önszorgalomból elmentem hcg vérvizsgálatra.
15.dpo:245
17.dpo:397
20.dpo:746
Jól gondolom, hogy ebből sem lesz normális terhesség.
2 korai vetélésem volt az elmúlt hónapokban. Mind a kettőnél ugyanaz volt, hogy nem duplázódott a hcg 2-3 naponta.
Időközben voltam méhtükrözésen és endometrium biopsziát is néztek, amiből kiderült, hogy krónikus méhnyálkahàrtya gyulladásom van. 2 hétig szedtem antibiotikumot, utána kontroll biopszia, teljesen negatív lett az eredmény, sikeres volt a kezelés. Ezért nem értem hogy miért nem sikerül most sem…. Esetleg volt valakinek ilyen problémája?
Köszönöm szépen mindenkinek!😊😍😍
Igen, voltam tegnap. Csinált az orvos ultrahangot, szerencsére méhen belül van.
Látott egy 6 mm- es petezsákot és szikhólyag sejthető. A doki annyira nem foglalkozott a hcg értékemmel, hiába mondtam neki.😕
Egy hét múlva kell vissza mennem kontrollra. Majd hétfőn még nézetek egy hcg-t,szerencsére a héten màr nem tudok menni, addig sem idegeskedek miatt.😅
6-os: Biztos hogy feltöltik a felhőbe, szerintem az háziorvosnak is látnia kell. De ha van ügyfélkapud, otthonról te is meg tudod nézni😊 Már több mint 2 hét eltelt, annak már kész kell lennie.
Köszi szépen.😊
Írj majd, hogy sikerült e valamit kiderítened a házi orvosnál.
Persze, mindenképp írok, lehet hasznos lesz a kálvàriàm másnak is.😊
Ez lett az eredmènyem:
Kórszövettani vélemény:
Korai szekréciós fázisképű endometrium részletek. A CD138 immunhisztokémiai vizsgálat a szövetmintában 1 db
plazmasejtet mutat.
Neked is hasònlò lett kedves kèrdező a biopszia eredmènyed?
Veled mizu? 😘
Szia!😊
Szerintem a te leleted negatív, de azért az orvost kérdezd meg.
Be csatolom majd az enyémet. Nekem több mint 5 volt a látótérbe.
Hétfőn voltam hcg-n, annak 3265 volt az eredménye. Szerdán volt orvosnál, 14 mm a petezsák, benne szikhólyag, embriócsomó. Pulzálás sejthető.
2 hét múlva kell mennem megint, addig malmozok rajta😂
Ez a várakozás a legrosszabb. Még hétfőn szerintem nézetek egy hcg-t…😅
Ti mióta próbálkoztok? Nálatok kiderült már esetleg valami gond, ami miatt nem sikerül a baba?
Szép hétvégét!😊😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!