Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12.dpo ? Szerintetek van még...

Peppuh kérdése:

12.dpo ? Szerintetek van még remény,vagy engedjem el?

Figyelt kérdés
12.dpo-n járok tesztjeim negativak illetve ha lampafény alatt nézem mintha lenne ott második csík! A mellfájdalom elmúlt reggelre, néha szurkálgat a hasam..szerintetek van még remény hogy sikerült a babóca? Holnapra nem várom elvileg! Reménykedhetek még esetleg hogy lehet még pozi a teszt, vagy engedjem el ezt a hónapot?5.éve vàrjuk a babócàt!

#terhesség #Not pregnant
2022. nov. 7. 03:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Nincs, hisz ha korábban tesztelsz, akkor értelemszerűen az ovudban biztos vagy, a ciklusaid pedig svákcu óra pontosságúak minimum.

Gondolom 5 év alatt azért keresztben-hosszában kivizsgáltattátok magatokat, ugye?!

2022. nov. 7. 05:00
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Sok esély nincs rá
2022. nov. 7. 06:52
 3/13 anonim ***** válasza:
71%
Akkor lesz pozitív, ha fel sem merül benned, hogy negatív. Nem kell hozzá lámpafény, sem nagyító. Azt az egy-két napot a nemvártig ki várhattad volna. Mivel régen próbálkoztok, 2 nap múlva is csinálnék egyet, csak hogy biztos lgyek a dolgokban. Nem lehet könnyű neked, sajnálom. Remélem hamarosan babázhattok már! 💚
2022. nov. 7. 06:54
 4/13 anonim ***** válasza:

Késes előtt csak magad stresszeled a teszttel..

sajnálom hogy ilyen rég vártok… mit mondanak az orvosok? Lombik vagy valami?

2022. nov. 7. 09:04
 5/13 A kérdező kommentje:
Hat koszonom a valaszokat.. sajnos par perce voltam a mosdoba es megjott.. nem valami pontos a menzeszem sajnos.. lehet hogy tenyleg elkellene engednem ezt a dolgot, de egyszeruen nemtudom hogy kell nem ra gorcsolni .. mar kb 1eve ovu tesztelek mivel nem pontos a ciklusum.. 5ev alatt volt 2spontan vetelesem es egy mehenkivulim .. nem tudom miert nem akar sikerulni.. doki szerint jok az ertekeim .. nemtudom hogyan kene elengedni hiszen muszaj ovu tesztelnem mert anelkul nem tudom beloni mikor is van pontosan peteeresem.. tanacstalan vagyok..ilyenkor mindig egy vilag omlik ossze bennem.. :(
2022. nov. 7. 09:06
 6/13 anonim ***** válasza:
De milyen vizsgálatokon voltatok?
2022. nov. 7. 09:11
 7/13 A kérdező kommentje:
En 3.napi es 21.napi vervizdgalat meg uh.. azt mondta a doki minden rendben az ertekeim is rendben .. aztan csinaltattam meg pajzsmirigy vizsgalatot is de azis rendben volt.. azt mondta a dokim mivel minden ertek jo igy mas vizsgalatot nem kell csinaljunk..
2022. nov. 7. 09:13
 8/13 A kérdező kommentje:
gyogynovenyes teat iszok .. mar mindenfele vitamint kiprobaltam.. vegso elkeseredesemben kezdtem el ezt a teat is inni.. hatha.. de ugy latszik nem akar ossze jonni .. :(
2022. nov. 7. 09:17
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de ez lepkefing. Már rég meddőségibe kellett volna mennetek. Petevezetők vizsgálata? Párod kivizsgálása??? Gyógynövényes-vitaminos teában fürödhetsz is napi 2x, terhes attól nem leszel...
2022. nov. 7. 09:38
 10/13 A kérdező kommentje:
Azt mondta a doki hogy mivel 3x is sikerult a baba csak ugye nem maradt velunk ..szerinte felesleges a petevezetek atjarhatosagi .. parom nem hajlando magat kivizsgaltatni mert szerinte o rendben van.. (2gyereke) van.. en mar feltettem a kerdest tobbszor hogy esetleg meddo vagyok? A dokim azt mondta nem mert sikerult teherbe esnem igy ezt kizartnak tartja! Mi kulfoldon elunk es en egy Magyar dokihoz jarok! De lehet hogy keresek masik orvost ,mert egyszeruen nem hajlando semmire hogy elkezdjunk valamit is ..
2022. nov. 7. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!