Terhesen, amikor már nagyobb a has, ízléstelen a bikini?
Szerintem amíg jól érzed benne magad, teljesen mindegy, hogy mások mit gondolnak rólad.
Viszont én tartanék tőle, hogy leesik rólam a bikini alsó a nagy poci miatt. Vagy ez hogyan működik? :)
Én nem vennék fel egyberészest, mert szerintem inkább az néz ki "hülyén" amikor mindenhová ráfeszül az emberen és azt is mutatja amit nem kéne.
Terhes pocakkal én a tankinire szavazok, mert az védi a hasat a naptól, főleg ha valakinek érzékenyebb lesz a bőre a hormonok miatt. És mégsem egy feszülős valami.
De a bikinivel sincs baj. Ha van aki felveszi 15-20 kg plusszos testre, vagy éppen lötyögő börű vagy idősebb bőrű ember is vidáman flangál bikiniben akkor miertne tehetné meg egy kismama?
Ha te nem érzed magad feszélyezve, vagy kényelmetlenűl akkor mutogasd a pocakodat bátran, büszkén :)
Simán felvettem, 36 évesen.
Striáim nem voltak, a linea nigra látszott, de nem kifejezetten érdekelt 🙂
Hallottam olyat, h valakinek nagyon szőrösödött a hasa terhesen, az mondjuk nekem kizárta volna, de azt is megúsztam.
Neked kell eldönteni, hogy jól érzed-e magad benne, én imádtam a hasam 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!