Ha az nst es uh rendben van, akkor mar nem lehet baj?
1 hetem van vissza a szulesig es annyira izgulok. Sose feltem a terhessegem alatt de most vmiert rettegek h tortenik vmi baj. Nst es uh rendben van. Akkor talan 1 het alatt nem romolhat az allapota annyit hogy…. Ugye?
39hkm

Bármikor lehet bármi, ha megszületik, utána is, de elég megterhelő folyamatos félelemben élni, úgyhogy szerintem próbálj meg lazítani egy kicsit.
Mondjuk azt megértem, hogy izgulsz, mert van miért, minden egész más lesz ezután.

Tényleg bármikor lehet bármi, viszont az is legtöbbször tünettel jár, és időben közbe lehet avatkozni, vigasztaljon ez a gondolat. De nagyon nem valószínű, hogy bármi lesz.
Nekem császár volt az első, én is izgulhatnék most a második vége felé, hogy hegszétválásom lesz, gondoltam meg is kérdezem az orvosom, mennyi ennek az esélye, de minek stresszeljem magam ezen, miért történne ilyen? És ha lesz is, remélhetőleg időben kapok segítséget.

"Tényleg bármikor lehet bármi, viszont az is legtöbbször tünettel jár, és időben közbe lehet avatkozni, vigasztaljon ez a gondolat. "
Vagy nem.

2 ismerősömnek halt meg szülés közben a babája 0 előjel nélkül, 2-nek szülés után fél éven belül. Teljesen kiszámíthatatlan. Egy tudta előre közülük hogy beteg lesz a baba, a többi nem.
Sajnos kiszámíthatatlan.
Nekem van egy 8 és egy 2 éves de velük is történhet bármikor bármi sajnos.
Nagyon féltem Őket de nem élhetjük le félelemben az életünket.

9! Kérdezte a kérdező hogy 1 hét alatt nem történhet-e baj?
Persze akkor ringassuk álomvilágba hogy nem nem történhet semmi baj. Ja a szülés is csak csikizni fog...maradjunk már a realitás szintjén.
Igenis történhet bármelyik pillanatban aminek elég kicsi az esélye de nem kizárt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!