Harmadik babánál a várandósság nálatok is kevésbé volt "csodavárás"?
Terveztük, összejött a harmadik gyermekünk, örülünk neki, de most olyan furcsa, hogy nincs az a nagy csodavárás, az a nagy izgalom, kíváncsiság, álmodozás, hogy milyen lesz, hanem egyrészt lekötnek a gyakorlati dolgok (hogy oldjuk meg a szobákat, autócsere stb), másrészt leköt a másik 2 gyerek, harmadrészt meg már nem annyira hat az újdonság varázsaként. És kicsit ez olyan furcsa érzés, már-már lelkiismeretfurdalásom van, hogy akkor most nem is örülök neki? (pedig de)
Ti tapasztaltatok hasonlót?
Őszintén mondom, annyi teendőm volt a 3.terhességem alatt, és mivel a 3-ból ez volt a "legproblémamentesebb", sokszor el is felejtettem, hogy terhes vagyok. Az első 2 terhességemnél rengeteg vérzés, és más egyéb komplikációk voltak. Gyakorlatilag az első kettőnél vagy a kanapéra ragadva voltam, vagy kórházban.
A harmadiknál voltak olyan napok mikor este döbbentem rá, hogy nem emlékszem éreztem e, hogy mozgott aznap napközben annyi dolgom volt. 🤦♀️
nálam az első sem volt csodavárás
gyerek gyerek terhesség terhesség
nem csoda ...
a 38.ik héten elmentem bevásároltam ami kellet és kb ennyi
oké nekem full problémamentes volt mindegyik terhességem még rosszulléteim sem voltak szóval ha nincs teszt akkor észre sem veszem h már félidős vagyok :D
Nálam a 2.tehesseg egy szenvedés volt...
Egyaltalan nem éltem meg csodának.
Ott volt a 2évesem, folyamat fájt mindenem. Nyár volt, rosszul voltam.
Ezért se lesz 3.
3. gyerekként tapasztalatból mondom, hogy nem csak a terhesség alatt van így
mikor én mentem először ovodába/iskolába/egyetemre/dolgozni az is sokkal kevésbé volt nagy dolog mint a testvéreimnél
ez az élet rendje, két gyerek után már hozzászoknak a szülők
(huh, picit nyavajgósra sikerült, bocsi, nincs ezzel semmi bajom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!